Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrardan merhaba ilginiz için teşekkür ederim arkadaşım hallettim.
Ben sıfırdan FreeBSD kurdum ls komutu ataral DB dosyasını nereden çektiğini öğrendim /home klasörüne sabitlemişsiniz Source dosyalarını sonunda /usr a bağlı olmayan birisini görmek güzel
Yıllardır linux kullandım bu işe m2 server kurma işine hobi olarak başladım linux bilgim sayesinde yırtıyorum FreeBSD biraz daha değişik linux dağıtımlarından ama hepsi aynı hemen hemen neyse gelelim olaya. Nasıl çözdüm.
Arkadaşlar sizin yaptığınız hazır sanal FreeBSD indirdikleri için sorun yaşamıyorlar. Ben sıfırdan kurulum yaptığım için sonucta ileride sunucu açıcaksam sıfırdan yapsam daha mantıklı ve öğrenme babında en iyisi oldu için bu yolu seçtim fakat bir şey farkettim sizin paylaştığınız source dosyalarında bin dosyasının içinde _db_ ve _game_ dosyaları yok derlememe rağmende yoklar ama dedimki dur bir sunun hazır paylastığı freeBSD indireyim tahmin ettiğim gibi sizinkinde sorunsuz calısıyor sizinkinde olan source dosyalarını kendi freeBSD makineme aktarıp derledim ve güm hiç bir sorun yok acaba FreeBSD tar dosyasını çıkartırkenmi eksik çıkardı dedim direk 7zip ile arşivi açtım ordada gözükmüyor yani source eksikler var 2 gündür coresden çekiyor sanıyorum sadece db yi ama olay öyle değilmiş