- Ticaret Puanı
- 0
güncelleme gelicek mi ona göre indiricem de
Evet. Bu gece indirme linklerini güncelleyeceğim.güncelleme gelicek mi ona göre indiricem de
Süper sabırsızlıkla bekliyorummEvet. Bu gece indirme linklerini güncelleyeceğim.
Ufak tefek, göz ardı edilebilecek sorunlar vardı.Miss gibi geliştirmelik güncel bir files, eline sağlık!
DirectX9'da bir sorun mu vardı? Daha doğrusu, files'i önceden geliştirmeye başlamış arkadaşlar için soruyorum. Güncelleme notları ve içeriklerini ayrıca paylaşacak mısınız?
Güncellemeyi yayınladım. Konudaki linkler güncel, indirebilirsin.Süper sabırsızlıkla bekliyorumm
Güncellemelerin devamı gelecek mi peki?Ufak tefek, göz ardı edilebilecek sorunlar vardı.
Güncellemeyi yayınladım. Konudaki linkler güncel, indirebilirsin.
Bir sorun görürsem güncelleme yayınlarım. Onun haricinde ekstra bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum.Güncellemelerin devamı gelecek mi peki?
Rica ederim. Yeni pack eklemenize gerek yok. Eğer pack, D:\ymir work\ dizinine açılıyorsa ilgili pack dosyalarını effect pack klasörüne atıp kapatabilirsin.adam adamm eline sağlık.
Foxfs de yeni pack eklememiz için ne yapmamız gerekiyor.
Mesela ekleyeceğim bir sistemin kendine ait effectleri için falan pack dosyası var onu nasıl tanıtacağız?
Rica ederim. Binary dosyalarını direkt çalıştırmaya çalışıyorsun sanırım. Bat dosyalarını çalıştırman gerekiyor.Eline sağlık güzel bi altyapı foxfs açınca direk kapatıyor @nebisenol Neyden olabilir
İndirme linklerinde bir sorun gözükmüyor.Hocam linkleri yenileyebilirmisiniz. Konuda bıraktığınız linklerden indiremiyorum şuan
Pack uzantılarını .ipk olarak değiştirdim. Tools klasörü içerisine bak.Merhaba pack klasörünün içerisinde root.eix dostası yok yardımcı olur musunuz
Oyuna giriş yaptım hocam paylaşım için teşekkürlerPack uzantılarını .ipk olarak değiştirdim. Tools klasörü içerisine bak.
Server source dosyalarını derlemen gerekiyor. Derledikten sonra direkt oyunu başlatabilirsin.Arkadaşım bana yardımcı olurmusun sunucuya start verdiğimde
root@localhost:/usr/Files # bash start.sh
Kaç kanal açmak istiyorsun (1 - 4)?
1
start.sh: line 24: ./db: No such file or directory
Db açma işlemi tamamlanmadı, bekleniyor...
bir hata alıyorum bu neyden dolayı olur mariadb kurdum baglantıları sagladım dosyalrıda attım database ve table larda geldi ch deki configlerdeki ler ile sql id ve sifre de aynı cores içinde db de var bir türlü bulamadım