Zannedersem yoktu fakat c++ bölümünde Trashy arkadaşımız paylaşımını yapmıştı oradan ekleyebilirsinMitsi simya varmi acaba
Takip ediyorum onuda benim filesler onun paylaştigi ekli ekliyen kişi sanırsam yanliş ekleme yapık sys veriyorZannedersem yoktu fakat c++ bölümünde Trashy arkadaşımız paylaşımını yapmıştı oradan ekleyebilirsin
32bit freebsd ile derleyinBu şekilde hata alıyorum çözümü bilen var mı ?
hocam merhaba eğitim serisinden geliyorum virtualbox root şifremi terminal kabul etmiyor sorun nedir acaba takıldım valla ileryemiyorum dönüş yaparsanız çok sevinirim hayırlı geceler.32bit freebsd ile derleyin
FreeBSD yi kendin kurduysan yanlış girmişsindir şifreyi ondandır.hocam merhaba eğitim serisinden geliyorum virtualbox root şifremi terminal kabul etmiyor sorun nedir acaba takıldım valla ileryemiyorum dönüş yaparsanız çok sevinirim hayırlı geceler.
Merhaba. Videoları hazırladığım dönem kuruluyordu. Sonradan pkg listesinden kaldırmışlar sanırım. Ya ports'lardan mysql80-server ve mysql80-client'i derleteceksiniz ya da Freebsd 11 kurabilirsiniz. ÇünküMerhaba udemy den geliyorum 8. Server Source Derlenmesi ve Filesin Kurulumu bu kısıma kadar herşey neredeyse tamam mysql80 çıkmıyor sadece mysql56 ve mysql57 var o yüzden mysql56'yı yüklüyorum fakat burdan sonra 8. Server Source Derlenmesi ve Filesin Kurulumu işleminde hatalar alıyorum düzgün gitmiyor
Ben anlaımdaki işlemde ilk kısmı yapmıştım filazilla içinden home dosyasından AltyapıServer dosyasını sildim şimdi 5.6 için dosyayı yükleyecem sıkıntı yaşar mıyımMerhaba. Videoları hazırladığım dönem kuruluyordu. Sonradan pkg listesinden kaldırmışlar sanırım. Ya ports'lardan mysql80-server ve mysql80-client'i derleteceksiniz ya da Freebsd 11 kurabilirsiniz. ÇünküLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.buradan baktığımda freebsd 11 32bit için mevcut.
Yakın zamanda mysql80'ın nasıl derlenebileceğini anlattığım bir video ekleyeceğim.
Kaynak kodunda mysql80 için güncellemeler yapıldığı için 5.6 veya 5.7 kurduğunuz zaman hatalar alırsınız.
Fakat github commit geçmişine bakarak 5.6 için uyumlu sürümü indirebilirsiniz:Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
server_source/Extern/lib dosyasına libi atıyorsun bu kadarsource'u derlediğimizde game db çekirdeği oluşuyor onu bin'e atıyoruz Cryptopp derlendikten sonra oluşan dosyaları ne
Fix yok diye hatırlıyorum. Temiz altyapı.Fixler guncellendimi acaba ?
Warning çözümü uygulandı ve güvenlik fixleri yapıldı sadece. Geri kalan şeyler vanilla halindedir. Bunun sebebi de sıfırdan başlayanlar için mümkün olduğunca az değişmiş dosyaları sunmakFixler guncellendimi acaba ?