- Ticaret Puanı
- 0
Evet eklenebilir.hocam buna ikarus v1 eklenebilirmi ?
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Evet eklenebilir.hocam buna ikarus v1 eklenebilirmi ?
Rica ederim. Bu tamamen sizin kararınıza kalmış birşey.Eline sağlık paylaşım için teşekkürler. Yeni bir files yapmayı düşünüyorum ancak uzun zamandır files yapmıyordum. Bu altyapı filesı mı kullansam yoksa martysama mı kullansam hangisi daha iyi olur? VSlik server filesı yapacağım ancak hata bug vesaire fazla çıkmaması lazım
Hayır sorun yaratmaz, bu şekilde kalabilir.hocam uiscripti rootun dışına almak bir sorun yaratır mı yada kalması sistem eklerken bir sıkıntı yaratır mı?
Log Offmysql_real_connect: Access denied for user 'metin2'@'localhost' (using password: YES)
failed, retrying in 5 secondsPUBLIC_IP: 192.168.1.101 interface em0
HOSTNAME: auth
mysql_real_connect: Access denied for user 'metin2'@'localhost' (using password: YES)
cannot open direct sql connection to host: 127.0.0.1 user: metin2 db: common
cannot start server while no common sql connected
Şifre yanlış hatası veriyor. Files içindeki MySQL dosyasında sorun olmaması lazım. Kendiniz kurulum yapıyorsanız eğer metin2 kullanıcısının şifresi dev olmalı.files'ın kurulumunda sürekli şöyle bir hata yaşıyorum
Hata mesajı:Log Offmysql_real_connect: Access denied for user 'metin2'@'localhost' (using password: YES) failed, retrying in 5 secondsPUBLIC_IP: 192.168.1.101 interface em0 HOSTNAME: auth mysql_real_connect: Access denied for user 'metin2'@'localhost' (using password: YES) cannot open direct sql connection to host: 127.0.0.1 user: metin2 db: common cannot start server while no common sql connected
yaptığım şeyler şunlar
-metin2 adında user açtım
-tüm yetkilendirmeleri sağladım
-account common ları create olarakta kurdum direkt sizin verdiniz mysql dosyasını çıkartarakta kurdum
-kullandığım mariadb11.4 sürümü
-sizin mysql dosyasını kullanınca SHOW DATABASE yapınca sadece örnek db çıkıyor
-sh start yapınca metin2 kullanıcısını nerden çekiyor ve şifresini bunu değiştirirsem muhtemelen problemim çözülür çünkü metin2 kullanıcısı için izinleri görüntüleyince gerekli tüm dbler için tam yetkiye sahip gözüküyor
evet kendim kurulum yapıyorum peki dev olması gerektiğini nerden çekiyor onu değiştirmek için nereye düzenlemeliyim ve kendim kurulum yaparsam sizin yaptığınız şeylerin eksik kalmaması adına yapmam gereken bir şey var mı acabaŞifre yanlış hatası veriyor. Files içindeki MySQL dosyasında sorun olmaması lazım. Kendiniz kurulum yapıyorsanız eğer metin2 kullanıcısının şifresi dev olmalı.
Veritabanı şifresini kanallarınevet kendim kurulum yapıyorum peki dev olması gerektiğini nerden çekiyor onu değiştirmek için nereye düzenlemeliyim ve kendim kurulum yaparsam sizin yaptığınız şeylerin eksik kalmaması adına yapmam gereken bir şey var mı acaba
CONFIG
dosyalarından çekiyor. Farklı bir şifre belirlemek için tüm CONFIG
dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor.0 dan mı kurulum yapmak istiyorsunuz ?Hocam kurulumda yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Bugüne yetişirse yeni güncelleme paylaşacağım. Yenilenmiş ve sorunsuz DirectX 9 ve pack yapısında değişiklikler içeren bir güncelleme olacak. Güncellemeden sonra kurulum için yardımcı olurum.Hocam kurulumda yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Öncelikle paylaşım için teşekkürler bende sıfırdan kurulum yapmak istiyorum yani kurulumu anlatma şansınız veya bir video gelirse çok iyi olur yeni yeni başlıyorum ve öğreniyorum.Bugüne yetişirse yeni güncelleme paylaşacağım. Yenilenmiş ve sorunsuz DirectX 9 ve pack yapısında değişiklikler içeren bir güncelleme olacak. Güncellemeden sonra kurulum için yardımcı olurum.
evet hocam 0 dan kurulum yapmak istiyorum mariadb ile alakalı hiç files kurmadıgım için pek anlayamadım0 dan mı kurulum yapmak istiyorsunuz ?
DirectX9'da bir sorun mu vardı? Daha doğrusu, files'i önceden geliştirmeye başlamış arkadaşlar için soruyorum. Güncelleme notları ve içeriklerini ayrıca paylaşacak mısınız?Bugüne yetişirse yeni güncelleme paylaşacağım. Yenilenmiş ve sorunsuz DirectX 9 ve pack yapısında değişiklikler içeren bir güncelleme olacak. Güncellemeden sonra kurulum için yardımcı olurum.
evet hocam 0 dan kurulum yapmak istiyorum mariadb ile alakalı hiç files kurmadıgım için pek anlayamadım
Öncelikle verilmiş olan freebsdyi virtualbox aracılığıyla çalıştırın ve login kısmını geçtikten sonra ifconfig yazıp ip adresinizi öğrenin 192.168 ile başlayan olur genelde ondan sonra filezilla veya winscp programında oturum açmamız gerekiyor oturum açmak içinde freebsd de kullandığımız kullanıcı adı şifreyi ve öğrendiğimiz ip adresini kullanıyoruz daha sonra putty programında da verilen ip adresiyle giriş yapınÖncelikle paylaşım için teşekkürler bende sıfırdan kurulum yapmak istiyorum yani kurulumu anlatma şansınız veya bir video gelirse çok iyi olur yeni yeni başlıyorum ve öğreniyorum.
Çok Teşekkürler Eline Emeğine Sağlık <3Öncelikle verilmiş olan freebsdyi virtualbox aracılığıyla çalıştırın ve login kısmını geçtikten sonra ifconfig yazıp ip adresinizi öğrenin 192.168 ile başlayan olur genelde ondan sonra filezilla veya winscp programında oturum açmamız gerekiyor oturum açmak içinde freebsd de kullandığımız kullanıcı adı şifreyi ve öğrendiğimiz ip adresini kullanıyoruz daha sonra putty programında da verilen ip adresiyle giriş yapın
Filezilla veya winscp programına verilen dosyada ki game.tar ve mysql.tar dosyalarını aktarmamız gerek
game dosyasını usr kısmına atıyoruz ve özellikler diyip izinleri 777 yapıyoruz
mysql dosyasını var dosyasının içindeki db dosyasına atıyoruz ve onunda izinlerini 777 yapıyoruz
sonrasında sırasıyla şu kodları putty den yazarak mevcutta var eski olan game ve mysql dosyalarını kaldırıyoruz
cd /usr
rm -rf game
cd /var/db
rm -rf mysql
bundan sonra attığımız klasörlerin içindekileri çıkarmak için şu kodları kullanıyoruz
cd /usr
tar zxvf game.tar.gz
cd /var/db
tar zxvf mysql.tar.gz
dosyaları çıkarttıktan sonra usr klasörünün içerisine game klasörü gelecek ondan bulunan dosyalarda aut,channel 1,game 99 dosyalarında config dosyaları var onlarda bulunan ip adreslerini freebsd de bulduğumuz ip ile değişmeliyiz sonrasında putty ye reboot atıp yeniden başlatıyoruz bu sırada metin2 klasörünün içerisinde pack kısmında bulunan root.eix dosyasını Epack32 yardımıyla açıyoruz açtıktan sonra içerisinde serverinfo.py dosyasını notepad++ ile düzenleyip içerisinde bulunan ip adresini yine freebsd de bulduğumuz ip adresiyle değiştiriyoruz bu işlemi yaptıktan sonra Epack32 ile kapatın tekrar dosyayı daha sonra reboot atıldıktan sonra
cd /usr/game komutu ile oyunun bulduğu komutta
sh start.sh yazarak serveri başlatıyoruz kullanmak istediğiniz ch sayısına göre seçim yapabilirsiniz
Rica ederim iyi çalışmalarÇok Teşekkürler Eline Emeğine Sağlık <3
Elinize kolunuza sağlık vakit ayırdığınız için teşekkürler deneyeceğim olup olmadığını yazarım tekrardan teşekkürler <3Çok Teşekkürler Eline Emeğine Sağlık <3
Rica ederim takıldığınız yer olursa yardımcı olurum elimden geldiğinceElinize kolunuza sağlık vakit ayırdığınız için teşekkürler deneyeceğim olup olmadığını yazarım tekrardan teşekkürler <3
Giriş sağlayabildim teşekkür ederim <3Rica ederim takıldığınız yer olursa yardımcı olurum elimden geldiğince