- Ticaret Puanı
- 0
1 gibi atarım game srcne zaman paylaşırsın reis filesi
1 gibi atarım game srcne zaman paylaşırsın reis filesi
güzel files paylaşım için teşekkürler
Mainline ama gerekli fixler var sistem ve fixleri sokunAltyyapı martysammı acaba
kac oyuncu gordunuz bu filesde kralMainline ama gerekli fixler var sistem ve fixleri sokun
Metin2 Selçuklu bu alt yapıyla açtı youtubeden bakin ama dediğim gibi bakın mantık hatası bıraktım kullanmanızı tavsiye etmiyorum fixleri alın fixlerin hepsi ücretli alındı önemli olanlarkac oyuncu gordunuz bu filesde kral
79901 nesnenin questi var okut onu oyun içinde de nesneyi okut çık gir aktif llurnaptıysam bu oto avı çalıştıramadım 1 sürü hesap kurdum gene olmadı süreli süresiz cart curt deniyorum boş olmuyo
reis questin adı ne ?79901 nesnenin questi var okut onu oyun içinde de nesneyi okut çık gir aktif llur
/// auto_hunt diyedir ama onun problemi o şekilde değilMetin2 Selçuklu bu alt yapıyla açtı youtubeden bakin ama dediğim gibi bakın mantık hatası bıraktım kullanmanızı tavsiye etmiyorum fixleri alın fixlerin hepsi ücretli alındı önemli olanlar
dediğin gibi olmadı nasıl düzelir başkan?/// auto_hunt diyedir ama onun problemi o şekilde değil
dostum çalıştıran arkadaşlar var belkide sen yanlış şekilde çalıştırmaya çalışıyorsun zaten gereksiz bir sistem aslında oto logini sorunludediğin gibi olmadı nasıl düzelir başkan?
questi okuttum reload vs çektim rebotsuz dediğin gibi de oto avı sağ tık ile okudum oyun sonu yaptım girdim tık yokdostum çalıştıran arkadaşlar var belkide sen yanlış şekilde çalıştırmaya çalışıyorsun zaten gereksiz bir sistem aslında oto logini sorunlu
sorun yok kanka bende pek fazla anlamıyorum sadece 1.99 olarak hoşuma gitti oto av da olsa pc de oynardım diye şey yaptım problem değil eyvallah bu arada ilgin için teşekkür ederimGece güncel src aticam ordan devam edersin pek vaktim yok butur şeyler için çalıştıran arkadaşlara özelden yazabilirsin
bekliyoruz kral filesiMetin2 Selçuklu bu alt yapıyla açtı youtubeden bakin ama dediğim gibi bakın mantık hatası bıraktım kullanmanızı tavsiye etmiyorum fixleri alın fixlerin hepsi ücretli alındı önemli olanlar
sifre nedir acabaLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Link burda virus tarama yapan olursa sevenirim @nebisenol
hangi kodla aktif oluyor bu botlar
hangi kodla calıstı botÖncelikle geçmiş olsun bu tarz olaylar malesef yaşanıyor o yüzden kiminle bu işe gireceğini çok iyi seçmek lazım. Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Filesi çalıştırmakla uğraşamadım fakat bot oyuncu kısmını test edebildim ve sorunsuz çalışıyor.
Kanıt:
20686 eklentisini görüntüle
Kullandığım filesLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
/bot_spawn 10 75 1 ' di sanırım silerkende /bot_delete yada /bot_remove cmd bakın orda yazıyor zatenhangi kodla calıstı bot
cmd de nerdeydi ona göre bakayım/bot_spawn 10 75 1 ' di sanırım silerkende /bot_delete yada /bot_remove cmd bakın orda yazıyor zaten
questi okuturken zaten fonksiyon hatası vermişquesti okuttum reload vs çektim rebotsuz dediğin gibi de oto avı sağ tık ile okudum oyun sonu yaptım girdim tık yok
20724 eklentisini görüntüle