Bot playerli files

• Konuyu açan Konuyu açan tuymurat11
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 128
  • Gösterim Gösterim 4K
naptıysam bu oto avı çalıştıramadım 1 sürü hesap kurdum gene olmadı süreli süresiz cart curt deniyorum boş olmuyo :D

kac oyuncu gordunuz bu filesde kral
Metin2 Selçuklu bu alt yapıyla açtı youtubeden bakin ama dediğim gibi bakın mantık hatası bıraktım kullanmanızı tavsiye etmiyorum fixleri alın fixlerin hepsi ücretli alındı önemli olanlar

naptıysam bu oto avı çalıştıramadım 1 sürü hesap kurdum gene olmadı süreli süresiz cart curt deniyorum boş olmuyo :D
79901 nesnenin questi var okut onu oyun içinde de nesneyi okut çık gir aktif llur

Son düzenleme:
Metin2 Selçuklu bu alt yapıyla açtı youtubeden bakin ama dediğim gibi bakın mantık hatası bıraktım kullanmanızı tavsiye etmiyorum fixleri alın fixlerin hepsi ücretli alındı önemli olanlar
/// :ROFLMAO: auto_hunt diyedir ama onun problemi o şekilde değil

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
dostum çalıştıran arkadaşlar var belkide sen yanlış şekilde çalıştırmaya çalışıyorsun zaten gereksiz bir sistem aslında oto logini sorunlu
questi okuttum reload vs çektim rebotsuz dediğin gibi de oto avı sağ tık ile okudum oyun sonu yaptım girdim tık yok :D
1734467878415.webp

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Link burda virus tarama yapan olursa sevenirim @nebisenol
sifre nedir acaba

hangi kodla aktif oluyor bu botlar

Öncelikle geçmiş olsun bu tarz olaylar malesef yaşanıyor o yüzden kiminle bu işe gireceğini çok iyi seçmek lazım. Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Filesi çalıştırmakla uğraşamadım fakat bot oyuncu kısmını test edebildim ve sorunsuz çalışıyor.

Kanıt:
20686 eklentisini görüntüle
Kullandığım files
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
hangi kodla calıstı bot

Geri