epack32 indir, index ve data keyleri gir açabilirsin packleriuygun bsd bulan oldu mu pack açma dosyası atabilecek olan var mı
teşekkürler bende farklı bir şey sandım keyi yanlış girmişimepack32 indir, index ve data keyleri gir açabilirsin packleri
kurdun mu hocamteşekkürler bende farklı bir şey sandım keyi yanlış girmişim
kurdun mu hocam
sabahdır bende cozemedım bunu20685 eklentisini görüntüle
bu hata ile uğraşıyorum hocam kuramadım henüz
Anydesk atar mısın kontrol edelim.20685 eklentisini görüntüle
bu hata ile uğraşıyorum hocam kuramadım henüz
bsd?Öncelikle geçmiş olsun bu tarz olaylar malesef yaşanıyor o yüzden kiminle bu işe gireceğini çok iyi seçmek lazım. Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Filesi çalıştırmakla uğraşamadım fakat bot oyuncu kısmını test edebildim ve sorunsuz çalışıyor.
Kanıt:
20686 eklentisini görüntüle
Kullandığım filesLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
paylaştığım linkte bsd var, freebsd 13.2 hazır indirmiştim.
oluyormu bunda hata alıyoruzdapaylaştığım linkte bsd var, freebsd 13.2 hazır indirmiştim.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol..
olmuyor ben paylaşmıştımoluyormu bunda hata alıyoruzda
Ben filesi çalıştırmadım sadece sistemi çektim.oluyormu bunda hata alıyoruzda
nasil bir hata la bu cozen yok sabahdırolmuyor ben paylaşmıştım
sürüm uyuşmazlıktan lib32 bulunmuyor vdi de cözerim aslında zamanım olsa lib 32 diye klasöre bulamıyor ondan uyuşmazlık yapıyor vdi yarın 13.2 ye kurarım maridb temizinden paylaşırımnasil bir hata la bu cozen yok sabahdır
vallah olur kral ama lib 32 suan guncel freebsde yoksürüm uyuşmazlıktan lib32 bulunmuyor vdi de cözerim aslında zamanım olsa lib 32 diye klasöre bulamıyor ondan uyuşmazlık yapıyor vdi yarın 13.2 ye kurarım maridb temizinden paylaşırım
pkg destegi var diye biliyorum 13 lerde maridb kurup liblerini güncelerim bu filese görevallah olur kral ama lib 32 suan guncel freebsde yok
yaparsan beklemedeyiz kralpkg destegi var diye biliyorum 13 lerde maridb kurup liblerini güncelerim bu filese göre