- Ticaret Puanı
- 0
arşive ekliyim dedim dosya içinde birden fazla kopya dosya var hangilerini siliyim hangilerini saklıyım
false muhabbetini bilmem ama ben oto botu kullandım sorunsuz çalıştı 7 günlük nesne ile oto botu aktif edin perma olan çalısmıyoroto av da auto login false uyarısı verip duruyor çözebilen var mı
aynen sorunsuz calısıyor da oto avdaki butonlara tıklayınca altta chat atıyor oto login diye birde çarklar calısmıyor sanırımfalse muhabbetini bilmem ama ben oto botu kullandım sorunsuz çalıştı 7 günlük nesne ile oto botu aktif edin perma olan çalısmıyor
evet çarklar çalısmıyor belki onunda bir itemi vs vardır bulamadım detaylı bakmadım false olayıda sanırım src taraflı oto login kapatmışlar onu belirtiyor diye düşünüyorum true yapınca belki sorun ortadan kalkabiliraynen sorunsuz calısıyor da oto avdaki butonlara tıklayınca altta chat atıyor oto login diye birde çarklar calısmıyor sanırım
söküp kendi filesime ekliicem ordan bakarım artık en sonevet çarklar çalısmıyor belki onunda bir itemi vs vardır bulamadım detaylı bakmadım false olayıda sanırım src taraflı oto login kapatmışlar onu belirtiyor diye düşünüyorum true yapınca belki sorun ortadan kalkabilir
aynen o şekilde anlarsınsöküp kendi filesime ekliicem ordan bakarım artık en son
/itemli_bebek31 yaz bakayım ne olacakACMD (do_itemli_bebek31)
bu fonksiyonları bilen var mı
1 lv item veriyor altındaki kodda efsunlarını veriyorACMD (do_itemli_bebek31)
bu fonksiyonları bilen var mı
ıp soyle bana yapıp atayım sanaAçık root dosyası verir misiniz ben açınca bozuluyor dosyalar
Açık root dosyası verir misiniz ben açınca bozuluyor dosyalar
anydesk at yardımcı olayımAçık root dosyası verir misiniz ben açınca bozuluyor dosyalar
Otomatik av 2 hesap yan yana olduğunda aynı slotlara ya da metinlere dalıyor mu?
şimdi denedimde 2. karakterde otomatik av çalışmıyorOtomatik av 2 hesap yan yana olduğunda aynı slotlara ya da metinlere dalıyor mu?
Üzücüşimdi denedimde 2. karakterde otomatik av çalışmıyor
edit: JW adlı hesapta çalıştı, ve yan karakterle aynı metin ve slota vuruyorlar