- Ticaret Puanı
- 0
ondan dolayı ben baktım fazla üstüne düşmedim yarın paylaşırım ya update ya vdivallah olur kral ama lib 32 suan guncel freebsde yok
ondan dolayı ben baktım fazla üstüne düşmedim yarın paylaşırım ya update ya vdivallah olur kral ama lib 32 suan guncel freebsde yok
Lib32 64 bit freebsd lerde bulunuyor. 64 bit sunucuda 32 bit modunda build almak için ayar yapılmış olabilir.ondan dolayı ben baktım fazla üstüne düşmedim yarın paylaşırım ya update ya vdi
adama bak cekirdek citler gibi ayıklamıs bizde paylasmalarını bekleyelimÖncelikle geçmiş olsun bu tarz olaylar malesef yaşanıyor o yüzden kiminle bu işe gireceğini çok iyi seçmek lazım. Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Filesi çalıştırmakla uğraşamadım fakat bot oyuncu kısmını test edebildim ve sorunsuz çalışıyor.
Kanıt:
20686 eklentisini görüntüle
Kullandığım filesLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
nasıl kurdugunuzu anlatırmısın daha denemedim ama ugrasmayalım
Bot_playeri
kime inanacagımızı bilmiyoruz kusura bkma ama dogruysa büyük gecmiş olsunSELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİR KONUA AÇIKLIK GETİREYİM BU FLES NORMALDE 2 KİŞİYE AİT YANIMIZA ALDIĞIMIZ KARDEŞİM DEDİĞİM KİŞİ İMKANIM OLMADI AÇAMADIM BEN ONA OYUNU AÇAĞIZ ŞU BELLİMİ DÜZELTİM DİYE BEKLE DEDİM SONRA DOSYA İSTEDİĞİM ZAMAN BANA PC KIRDIM DEDİ @onur2898 arkadaş sonra bir duydum ki ne bilgisayar kırılması ne dosya kaybolması şimdi burda resim paylaşımı yapıyor istediğiniz hangi dosya varsa özelden yazım verim
hata nasıl cozulucek sorunusz freebsde ala bılırmıyızSELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİR KONUA AÇIKLIK GETİREYİM BU FLES NORMALDE 2 KİŞİYE AİT YANIMIZA ALDIĞIMIZ KARDEŞİM DEDİĞİM KİŞİ İMKANIM OLMADI AÇAMADIM BEN ONA OYUNU AÇAĞIZ ŞU BELLİMİ DÜZELTİM DİYE BEKLE DEDİM SONRA DOSYA İSTEDİĞİM ZAMAN BANA PC KIRDIM DEDİ @onur2898 arkadaş sonra bir duydum ki ne bilgisayar kırılması ne dosya kaybolması şimdi burda resim paylaşımı yapıyor istediğiniz hangi dosya varsa özelden yazım verim
files kurulmuyor hocam hatalıŞUNU DEMEYİ UNUTTUM DOSYA VERİRKEN EL ALTINDAN YADA SİSTEM SATIŞI OLMUCAK DİYE ANLAŞTIK AMA BİZİM HABERİMİZ OLMADAN ÇOK OLAY OLMUŞ BEN KİMSENİN GÜNAHINI GİRMEM AMA BABANIZIN OĞLU OLSADA VERMEYİN BENDEN DEMESİ BİR İŞİNİZ DÜZGÜN GİTMESE BÜTÜN YAPTIĞINIZ EMEKLER ÇÖP OLUR İŞİ BİLMİYORSANIZ GİDİN BİLİŞİMDEN AÇIN KAFANIZ RAHAT OLSUN BOT PLAYER İSTEYEN VARSA ELİMDE SİSTEMİ VARDIR
mysql sıfırlanıyorda freebsde bulamadıkmysql sifresi ahmetmiş soran olursa
Hocam kurduğum eski makine sabah baka bilirim derim sizleremysql sıfırlanıyorda freebsde bulamadık
direkt freebsdyi upload ederseniz de iyi olur hocamHocam kurduğum eski makine sabah baka bilirim derim sizlere
Bunlar kafayı yemiş
bunu sen mi yükledin hocam?@nebisenol hocama gerçekten tekrardan teşekkürler
BSD İÇİNLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.14.0 MARİADB 10.5
root
turkmmo
mysql şifresi ahmet
kardeşim bişey upload etmemişsin ki, mevcut bsdyi vermişsin içi bom boş zaten..@nebisenol hocama gerçekten tekrardan teşekkürler
root
turkmmo
mysql şifresi ahmet
bu çalısmıyor eksik libleri atmama rağmen sürümden dolayı sanıırm@nebisenol hocama gerçekten tekrardan teşekkürler
root
turkmmo
mysql şifresi ahmet
Yanlış bsdyi upload etmişim gece uykum olduğu için özür dilerim arkadaşlar eve geçince hemen doğrusunu upload edicembu çalısmıyor eksik libleri atmama rağmen sürümden dolayı sanıırm 20695 eklentisini görüntüle