- Ticaret Puanı
- 1
Günlük konusu bekliyoruz hadi kolay gelsin
çok kral adamsın çokkkk günlük konusunu aç hemen
ben ne zaman günlük açsam o files a bir şey oluyor . bu sefer biraz beklesin .Günlük konusu bekliyoruz hadi kolay gelsin
fix kopyası mı çekecen .çok kral adamsın çokkkk günlük konusunu aç hemen
Github kullanmayana hep bir şey olur. Gitsiz geliştirmeyin hiçbir şey arkadaş.ben ne zaman günlük açsam o files a bir şey oluyor . bu sefer biraz beklesin .
Github kullanmayana hep bir şey olur. Gitsiz geliştirmeyin hiçbir şey arkadaş.
Github desktop kur geliştirmenin keyfine bak, bozsan da tek tıkla düzeltiyorsun. Günlük aç sen açHem mega hem github var. İkiside eski dosyaları saklıyor.
17904 eklentisini görüntüle
17903 eklentisini görüntüle
Var onu da kullanıyorum aktif. 7-8 yıldır aktif olarak kullanıyorum zaten.Github desktop kur geliştirmenin keyfine bak, bozsan da tek tıkla düzeltiyorsun. Günlük aç sen aç
yok bakıcam sadecefix kopyası mı çekecen .
Bence sen şu martysama fixlerini bir düşün millet faydalansınyok bakıcam sadece
yok bakıcam sadece
martysama filesi her yerde var kolaylıkla herkes bulabilir özel olarak paylaşma yapmam bunun için maalesefBence sen şu martysama fixlerini bir düşün millet faydalansın
Ellerine sağlık bu kısıma ben girmedim ama senden fixlenmiş hallerini bekliyorum. Şuan Client in 2k ve 4k çözünürlüğü desteklemediğini farkettim bu kısımla uğraşıyorum arkadaşlar. 4k ya kadar desteklenmesini sağlayacağım. Questlerimin hepsi başarıyla çalışıyor. hızlıca 105 e kadar deneyip görevleri sizlere paylaşacağım.
Vardır da dosya yolu problemlidir. Granny path editor ile düzeltilebilir muhtemelen20366 Sa-Soe Anıtı pack de olmadığı için kule de gözükmüyor ve üst kata çıkılamıyor pack de değişikliğe gidiyorum.
Kaptan bu noktada biraz eksiğim bir bakıp bizi bilgilendirebilir misin. Bu arada oyun genelinde ki bütün anıtlar gözükmüyor.Vardır da dosya yolu problemlidir. Granny path editor ile düzeltilebilir muhtemelen
Bunlar ciddi problemler değiller, önem sırasında en sondalar. Bence kodu anlayıp kendinizi geliştirmeye bakın önce, bunlar halledilir. Uygun zamanda bakarımKaptan bu noktada biraz eksiğim bir bakıp bizi bilgilendirebilir misin. Bu arada oyun genelinde ki bütün anıtlar gözükmüyor.
ymir work\zone\dungeon\deviltower2f\deviltower2f_07.dds ile bir alakası olduğunu düşünmeye başladım.
Ya da önerebileceğin bir client var mı ?
u10 son ücretsiz güncellemeydiHocam u11 güncellemesi ne zaman paylaşılır?