Source [Windows / FreeBSD] Mainline geliştirme ortamı - Tertemiz altyapı.

Bende başladım yavaştan :boxin: @Kaptan Yosun
1721150747262.webp

Ellerine sağlık bu kısıma ben girmedim ama senden fixlenmiş hallerini bekliyorum. Şuan Client in 2k ve 4k çözünürlüğü desteklemediğini farkettim bu kısımla uğraşıyorum arkadaşlar. 4k ya kadar desteklenmesini sağlayacağım. Questlerimin hepsi başarıyla çalışıyor. hızlıca 105 e kadar deneyip görevleri sizlere paylaşacağım.

20366 Sa-Soe Anıtı pack de olmadığı için kule de gözükmüyor ve üst kata çıkılamıyor pack de değişikliğe gidiyorum.

Vardır da dosya yolu problemlidir. Granny path editor ile düzeltilebilir muhtemelen
Kaptan bu noktada biraz eksiğim bir bakıp bizi bilgilendirebilir misin. Bu arada oyun genelinde ki bütün anıtlar gözükmüyor.

ymir work\zone\dungeon\deviltower2f\deviltower2f_07.dds ile bir alakası olduğunu düşünmeye başladım.

Ya da önerebileceğin bir client var mı ?

Son düzenleme:
Kaptan bu noktada biraz eksiğim bir bakıp bizi bilgilendirebilir misin. Bu arada oyun genelinde ki bütün anıtlar gözükmüyor.

ymir work\zone\dungeon\deviltower2f\deviltower2f_07.dds ile bir alakası olduğunu düşünmeye başladım.

Ya da önerebileceğin bir client var mı ?
Bunlar ciddi problemler değiller, önem sırasında en sondalar. Bence kodu anlayıp kendinizi geliştirmeye bakın önce, bunlar halledilir. Uygun zamanda bakarım

Geri