- Ticaret Puanı
- 0
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
böyle hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba
-j20 silip derlemeyi deneLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
böyle hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba
-j20 silip derlemeyi dene
Eksik veya yanlış ekleme yapılmış, ondan bu hatayı veriyor. İşlemleri adım adım dikkatli uygula, bizzat ben de bu konudan ekledim tek seferde sorunsuzca eklendiLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
dediğiniz gibi derledim yine hata verdi dosyalarımda sorun var mı
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
inventorywindow.py ye ekleme yaptınız mı?@Whistle Sysr den aldığım hata
InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'Inventory_Tab_03'
Güle güle kullanın. Siz genede dediğim gibi bugları kontrol edin. Kanıt içinde teşekkür ederim. Sistemi ekleyenlerin kanıt atması daha sağlıklı oluyor.
Hangisi?@Whistle Hocam elinizde hızlı menü kodları varmı acaba
Sizin Verdiğiniz Metin2 Alt Yapıyı Geliştirmek İstiyorum 4envanter Ekledim Ve Herhangi Hızlı Sistem Ne Varsa Elinizde Onu Paylaşırsanız Eklediğimde Kanıt atarım sizedeHangisi?
Birde Hocam Sıfırdan Metin2 Altyapıya Won Sistemi Ekleyebilirmiyim Onun İçinde sistemleri Paylaşırsanız Çok Makbule Geçer Teşekkürler ŞimdidenHangisi?
Altyapı fileste özel yapılmış çok fazla düzenleme yok. Sadece güncel sürüm uyumluluk ve warning düzeltmeleri var. Bu yüzden birçok sistem ile uyumludur. Rahatlıkla eklemeleri yapabilirsiniz.Sizin Verdiğiniz Metin2 Alt Yapıyı Geliştirmek İstiyorum 4envanter Ekledim Ve Herhangi Hızlı Sistem Ne Varsa Elinizde Onu Paylaşırsanız Eklediğimde Kanıt atarım sizede
Birde Hocam Sıfırdan Metin2 Altyapıya Won Sistemi Ekleyebilirmiyim Onun İçinde sistemleri Paylaşırsanız Çok Makbule Geçer Teşekkürler Şimdiden
pythonsal sıkıntı yaşıyorsun locale/tr/ui uiinventory.py düzenl konuda ekli olan klasörü indir etc dosyası olacak onu aç oradaki dosya konumunu ve windows.dds dosyasını değiştirSistemi ekledim hata aldığım için dosyaları 3 er kez gözden geçirdim detaylar aşağıda, nerde yanlış yapıyor olabilirim?
source tarafları tamam diye düşünüyorum pack tarafında ise locale ve root tamam ETCye dokunmayınca butonlar yok, syserr temiz
ETC ye dosyaları attığım zaman
(orta kısımda mouse var üzerinde değişik yazılar var)0604 01:53:05937 :: invalid idx 0
0604 01:53:13417 :: Traceback (most recent call last):
0604 01:53:13417 :: File "networkModule.py", line 247, in SetGamePhase
0604 01:53:13417 :: File "game.py", line 89, in __init__
0604 01:53:13418 :: File "interfaceModule.py", line 293, in MakeInterface
0604 01:53:13418 :: File "interfaceModule.py", line 255, in __MakeTipBoard
0604 01:53:13418 :: File "uiTip.py", line 182, in __init__
0604 01:53:13418 :: File "uiTip.py", line 189, in __LoadFrameImages
0604 01:53:13418 :: RuntimeError
0604 01:53:13418 :: :
0604 01:53:13418 :: Failed to load image (filename: interface/oxevent/frame_2.sub)
0604 01:53:13418 ::
uiinventory.py bende bir tek root içerisinde var hocam, belirttiğin yolda yokpythonsal sıkıntı yaşıyorsun locale/tr/ui uiinventory.py düzenl konuda ekli olan klasörü indir etc dosyası olacak onu aç oradaki dosya konumunu ve windows.dds dosyasını değiştir
açık locale root etc ve uiscripti yollar mısın? dc : atakansamauiinventory.py bende bir tek root içerisinde var hocam, belirttiğin yolda yok
eksik ekleme yapmışsın17659 eklentisini görüntüle
üzerime giydiğim itemler 3.envanterde gözüküyor üstüne basınca 1.envantere gidiyor sysserde bişey gözükmüyor
listede yazan bütün eklemeleri yaptım game build falan yapmam gerekiyor mu?eksik ekleme yapmışsın