- Ticaret Puanı
- 0
merhaba @Whistle hocam ben sizin udemyden de yayınladığınız seriyi satın almıştım buradan da takip ediyorum önceden satın almıştım ama çok zorlu göründüğü için bırakmıştım çünkü kodcu falan değilim normal bilgisayar kullanan biriyim fakat tekrardan başlama kararı aldım sunucuyu dün kurdum 4 envanter eklemek istiyordum da benim files içinde şu yazdığınız şeyi bulamadım kullandığım files de bilindik yabancı sitede paylaşılan içinde sistem olmayan bir files
Evet arkadaşlar server kısmı bitti şimdi client kısmına geliyoruz.
Client/UserInterface/GameType.h açılır ve aratılır;
bunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim nerden aratacağımı da bilmiyorum açıkçası client tarafı dediğiniz masaüstünde olan clientin içi diye anladım onun içinde userinterface diye bir dosya yok.. daha başlamadan önce dosya adlarına bakmıştım ben de var mı yok mu diye gerçekten de yokmuş, iyi ki başlamadan önce kontrol ettim ya yoksa patlıyoduk valla neyse hocam nerden bulabilirim bu dosyayı yardımcı olursanız sevinirim..
Hocam şimdi aklıma geldi de ben ekstradan bir dosya daha indirmiştim onun adı da ClientVS22 onun içindeymiş bu ben onun içinden mi düzenliyim direk anlamadım valla 2 si ayrı klasör nasıl yapıcaz yardım pls
Evet arkadaşlar server kısmı bitti şimdi client kısmına geliyoruz.
Client/UserInterface/GameType.h açılır ve aratılır;
bunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim nerden aratacağımı da bilmiyorum açıkçası client tarafı dediğiniz masaüstünde olan clientin içi diye anladım onun içinde userinterface diye bir dosya yok.. daha başlamadan önce dosya adlarına bakmıştım ben de var mı yok mu diye gerçekten de yokmuş, iyi ki başlamadan önce kontrol ettim ya yoksa patlıyoduk valla neyse hocam nerden bulabilirim bu dosyayı yardımcı olursanız sevinirim..
Hocam şimdi aklıma geldi de ben ekstradan bir dosya daha indirmiştim onun adı da ClientVS22 onun içindeymiş bu ben onun içinden mi düzenliyim direk anlamadım valla 2 si ayrı klasör nasıl yapıcaz yardım pls