I iustusfour Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 Dün 23:16 #181 Kaptan Yosun demiş ki: uiInventory.py dosyanızı bir atın bakalım Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Kaptan Yosun demiş ki: uiInventory.py dosyanızı bir atın bakalım Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.081 Çözümler 38 Beğeni 1.179 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Dün 23:18 #182 Tab ve boşluk karakterlerinin karışık kullanılmasından kaynaklı sorununuz. Daima tab kullanın.
I iustusfour Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 Dün 23:21 #183 Kaptan Yosun demiş ki: Tab ve boşluk karakterlerinin karışık kullanılmasından kaynaklı sorununuz. Daima tab kullanın. 20848 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... anladım hocam teşekkürler düzeltiyorum tekrar build almama gerek var mı ?
Kaptan Yosun demiş ki: Tab ve boşluk karakterlerinin karışık kullanılmasından kaynaklı sorununuz. Daima tab kullanın. 20848 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... anladım hocam teşekkürler düzeltiyorum tekrar build almama gerek var mı ?
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.081 Çözümler 38 Beğeni 1.179 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Dün 23:22 #184 iustusfour demiş ki: anladım hocam teşekkürler düzeltiyorum tekrar build almama gerek var mı ? Hepsini görmek için tıklayın... Pack tarafındaki değişiklikler için değiştirdiğiniz packı epack32 veya PML gibi bir araçla kapatmanız yeterli.
iustusfour demiş ki: anladım hocam teşekkürler düzeltiyorum tekrar build almama gerek var mı ? Hepsini görmek için tıklayın... Pack tarafındaki değişiklikler için değiştirdiğiniz packı epack32 veya PML gibi bir araçla kapatmanız yeterli.
I iustusfour Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 Dün 23:31 #185 Kaptan Yosun demiş ki: Pack tarafındaki değişiklikler için değiştirdiğiniz packı epack32 veya PML gibi bir araçla kapatmanız yeterli. Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır hocam çok teşekkürler sorun çözüldü
Kaptan Yosun demiş ki: Pack tarafındaki değişiklikler için değiştirdiğiniz packı epack32 veya PML gibi bir araçla kapatmanız yeterli. Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır hocam çok teşekkürler sorun çözüldü