Kervan Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 29
  • Gösterim Gösterim 415
O kadar gereksiz bir etkinlik olmasına rağmen yıllarca bunun ekmeğini yiyen Iris Panel'e bir balyoz gibi inmiştir. Ya ücretsiz paylaş yada o kadar cüz-i bir miktar yapki, bu tokatçılara ders olsun.

Ellerine sağlık.

Ben videoda kesilen kervandan sadece 2 adet Enayi kesesi düştüğünü gördüm ve kervanı hedefe ulaştıran kişiye ödül npc tarafından veriliyor. O kısım zaten en kolay kısmı. Ayrıca ödül olarak gaya kazanıyor videoda öyle görmüştüm.
Videoya şimdi baktım yine guide kervan yükü kısmına gaya miktarı yazıyorsun min 50 max 250 yazmışlar yani bundan başka birşey göremedim. Kaçırdığım birşey varsa yaz kanka.
benim kafa silkroad kervan mantığına gitti kanka, zaten iriste yapılan kervan sistemi de ondan esinlenerek yola çıktı ama tam yapamadı.

benim kafa silkroad kervan mantığına gitti kanka, zaten iriste yapılan kervan sistemi de ondan esinlenerek yola çıktı ama tam yapamadı.

Aslında ben tamamen yaparımda sistem hakkında tam bilgi lazım. Mesela önceki konuda bi arkadaş sistem videolarını izledim pet gibi değil belirlenen koordinata kendisi gidiyor demiş. Bu, çoğu kodu silip yeniden inşa etmek demek.

Yapmam gereken tek şey mob_drop_item.txt'ye Kervanın vnumunu eklemek. :ROFLMAO:

20197 eklentisini görüntüle

Kervandan direkt normal item düşmesi yerine sırtında taşıdığı kese, çanta veya her neyse sandık onun yerde spawn olması daha iyi olabilir(meleydeki gibi). Böyle çok düz oluyor ve ayarlanabilir olmaz sanırsam(bu kısımdan emin değilim). Kervan sahibinin taşıdığı eşyanın kervan NPC'lerinden dinamik olarak belirlenip, kervan öldürülürse eğer sandıktan o eşyaların haydutun alabilmesi sağlanabilir.Kervan sistemi gerçekten metin2 için harika bir sistem şimdiye kadar official olmaması üzücü. Geliştirilmeye çok müsait "Kervan Sistemi" forumdaki konularına göz gezdirdiğimde cidden çok güzel işler başarmışsın bu konuyu hevesle takip edeceğim.

Kervandan direkt normal item düşmesi yerine sırtında taşıdığı kese, çanta veya her neyse sandık onun yerde spawn olması daha iyi olabilir(meleydeki gibi). Böyle çok düz oluyor ve ayarlanabilir olmaz sanırsam(bu kısımdan emin değilim). Kervan sahibinin taşıdığı eşyanın kervan NPC'lerinden dinamik olarak belirlenip, kervan öldürülürse eğer sandıktan o eşyaların haydutun alabilmesi sağlanabilir.Kervan sistemi gerçekten metin2 için harika bir sistem şimdiye kadar official olmaması üzücü. Geliştirilmeye çok müsait "Kervan Sistemi" forumdaki konularına göz gezdirdiğimde cidden çok güzel işler başarmışsın bu konuyu hevesle takip edeceğim.
O Kısım Çok Basit Bir Olay Zaten %90 ı bitirmiş @okan4141 Kervanın Can Guisi Harici Tamam Galiba

Geri