Kervan Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 97
  • Gösterim Gösterim 3K
Herkese Merhaba

Kazanç Hesaplaması Yapıldı.

Minnak :unsure:

1.webp

Herkese Merhaba

Mallar Teslim Edilince "Kervan Sahibi" Efektini Sildirmeyi Unutmuşum Onuda Ekledim Şimdi :ROFLMAO:

* FRAGMAN *

Pencereyi Açtığınızda "Kervan Sahipliğine" Bağlı Bazı Durumlar:

Kervan Sahibi Olduğunuz Zaman Butonların Durumu:

2.webp

Kervan Sahibi Değilseniz Butonların Durumu:

1.webp

Herkese Merhaba

* PLAYER_ID ve KOMISYON Miktarını Saklayan STL Map Hazırlandı. *

3.webp

Davet Bölümü'de Aynı Şekilde Davet Edilen Oyuncunun Kabulüne Bağlı Bazı Durumlar;

Herkese Merhaba

Yapılacaklar (02/12/2024)

1: Kervan Sahibi olmak için pencereyi ilk açtığınızda Davet butonları Etkin Değil şeklinde gözükür.

2: Eğer Kervan Koruyucu daveti kabul etmiş
ise pencerede DOLU ve Davet butonu Etkin Değil olarak gözükür(Yapıldı)
Bununla birlikte Editline kilitlenir. (Yapılacak)

3: Bir önceki davet alanı boşken davet butonu kullanılırsa “Önce Koruyucu(%d) davetini kullan.” mesajı verilecek.

4: Kazanç Yenile butonu Gaya miktarına yakın bir şekilde konumlandırılacak.

5: Eski tip butonlar kaldırılıp farklı tip butonlar kullanılacak.

6: Hedef isimleri krallık isimlerinden çıkartılıp Hedef A, Hedef B ve Hedef C olarak adlandırılacak.

7: Seçilecek hedefler arasında eğer daha fazla komisyon veren varsa yanında (+%d) gözükür.

Örnek: Hedef A(+40) - Hedef B​

İşten Döndüğümde Biraz Uyumuşum :rolleyes:

class Editline içine "Focus" olmayı engelleyen yeni bir değişken ve SetLocked işlev ismi dahil edildi.

Kullanım:

3.webp

Yapıldı:

1: Kervan Sahibi olmak için pencereyi ilk açtığınızda Davet butonları Etkin Değil şeklinde görünür.
Bununla birlikte "Şu anda kullanılamaz." yazısı görünür ve Editline kilitlenir.

1.webp

2: Eğer Kervan Koruyucu daveti kabul etmiş ise pencerede "DOLU" ve Davet butonu Etkin Değil olarak görünür.
Bununla birlikte Editline kilitlenir.

Son düzenleme:
İşten Döndüğümde Biraz Uyumuşum :rolleyes:

class Editline içine "Focus" olmayı engelleyen yeni bir değişken ve SetLocked işlev ismi dahil edildi.

Kullanım:

20418 eklentisini görüntüle

Yapıldı:

1: Kervan Sahibi olmak için pencereyi ilk açtığınızda Davet butonları Etkin Değil şeklinde görünür.
Bununla birlikte "Şu anda kullanılamaz." yazısı görünür ve Editline kilitlenir.

20420 eklentisini görüntüle

2: Eğer Kervan Koruyucu daveti kabul etmiş ise pencerede "DOLU" ve Davet butonu Etkin Değil olarak görünür.
Bununla birlikte Editline kilitlenir.

Bu ilahiyle süreç daha iyi ilerleyecektir.

Herkeese Merhaba

Bildiğiniz üzere "Kervan Sahibi" olmak için pencereyi ilk açtığınızda Davet butonları Etkin Değil şeklinde ve
bununla birlikte "Şu anda kullanılamaz." yazısı görünüyordu ve Editline kilitleniyordu.

1.webp

Kervan Sahibi olduktan sonra "Kervan Koruyucu" davet etmek için pencereyi açtığınızda eğer "Kervan Koruyucu Satın Al" öğesi ile satın alımı gerçekleştirmediyseniz Koruyucu(3) alanını kullanamazsınız.

2.webp

* Kervan Koruyucu Satın Al öğesi ile satın alımı gerçekleştirdiğinizde 3 saat boyunca Koruyucu(3) alanını ücretsiz kullanabilirsiniz. *

Satın Alım Videosu:

Son düzenleme:
Herkese Merhaba

Aklıma sürekli birşeyler geliyor yapmadan da duramıyorum bu nedenle süreç uzadıkça uzuyor. :love:
Ama ben dehşet keyif alıyorum.

Sıradaki eklentimiz
Kervan Sahibi olacakları ilgilendiriyor.

Kervan Sahibi olmak için pencereyi açtın ve Maximum(250 Gaya) veya Minimum(50 Gaya) Kervan Yükü ile başlamak istiyorsun.
Artık elle yazmak zorunda değilsin.

I - II Butonlarını kullanarak Gaya'yı otomatik Editline içine ekleyebilirsin.

Ayrıca Butonların üzerine geldiğinizde kullanım bilgisi verir.

- Kervan yüküne 50 gaya ekler.

- Kervan yüküne 250 gaya ekler.

I (50 Gaya) - Minimum
II (
250 Gaya) - Maximum

1.webp

Son düzenleme:
Herkese Merhaba

Aklıma sürekli birşeyler geliyor yapmadan da duramıyorum bu nedenle süreç uzadıkça uzuyor. :love:
Ama ben dehşet keyif alıyorum.

Sıradaki eklentimiz
Kervan Sahibi olacakları ilgilendiriyor.

Kervan Sahibi olmak için pencereyi açtın ve Maximum(250 Gaya) veya Minimum(50 Gaya) Kervan Yükü ile başlamak istiyorsun.
Artık elle yazmak zorunda değilsin.

I - II Butonlarını kullanarak Gaya'yı otomatik Editline içine ekleyebilirsin.

Ayrıca Butonların üzerine geldiğinizde kullanım bilgisi verir.

- Kervan yüküne 50 gaya ekler.

- Kervan yüküne 250 gaya ekler.

I (50 Gaya) - Minimum
II (
250 Gaya) - Maximum

Fikrimce gaya miktarı arttıkça kazanacağın ödül de ona oranla artmalı

Herkese Merhaba

Kervan Koruyucuların Ödülleri Yapıldı.

Altyapı Files Olduğu İçim Gaya Sistemi Yok Bu Nedenle Ödülü Yılan Kılıcı Olarak Verdim.

Kervan Sahibi kervan yükünü teslim ederken Quest penceresinde Koruyucu Masrafı ile ilgili bir düzenleme yoktu.
Artık bundan sonra Koruyucu Masrafı toplam komisyon miktarını verir.

Örneğin:

Ahmet -> Komisyon: 20
Mehmet -> Komisyon: 50

Koruma Masrafı: 70 Gaya

Son düzenleme:
Video'da farkettim

Kervan Sahibi, Kervan Koruyuculuğu için davette bulunduğu zaman, Kervan Sahibinin ismi karşı tarafa "bir yerdeki veri tipi uyumsuzluğu nedeniyle" None olarak gitmesi fixlendi.

Son düzenleme:
Bir önceki videolu gönderide Quest penceresindeki Koruma Masrafı ile ilgili düzenleme paylaşılmıştı.
Fakat
Koruma Masrafı Net Kazançdan çıkarılmamıştı.

Artık Net Kazanç doğru gösteriyor.

Son düzenleme:
Peki ya kervan sahibine özel bir kervan itemi sayesinde düşmanları etrafa savurma olayı gelir mi hem %90 slow hemde uzağa fırlatıcak düşmanları ayrıca gaya dışında ek seçeneklerde eklenebilir won yang gibi

Geri