Otomatik av hepsinde çalışmaya başladı da bot hareket ettirebiliyor musun sabit kalıyor çağırınca botları
Otomatik av hepsinde çalışmaya başladı da bot hareket ettirebiliyor musun sabit kalıyor çağırınca botları
Yapay zeka kodlarda bi anormallik var dio ondan hareket etmio yoksa fonksiyonu varmis nekadar dogru bilememOtomatik av hepsinde çalışmaya başladı da bot hareket ettirebiliyor musun sabit kalıyor çağırınca botları
Yok sabit benimdeOtomatik av hepsinde çalışmaya başladı da bot hareket ettirebiliyor musun sabit kalıyor çağırınca botları
ilk mesajlara bak, adamların hareket ediyorYok sabit benimde
virtulbox'tan bsd silip yeniden yükle, bende öyle düzeldi20769 eklentisini görüntüle
start verdiğimde bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim bilen var mı
if (bIsEngelVarMi)
continue;
int iDestX = chBot->GetX() + (int)fx;
int iDestY = chBot->GetY() + (int)fy;
if (chBot->Goto(iDestX, iDestY))
chBot->SendMovePacket(FUNC_WAIT, 0, 0, 0, 0);
}
}
}
keyi treleri (-) kaldırıp ekle epackaEPack32 keyli halini yaplaşırmı birisi
Reis link ölmüş tekrar iletme şansın var mıLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Link burda virus tarama yapan olursa sevenirim @nebisenol
şuan evde değelim akşam atıcam tekrardanReis link ölmüş tekrar iletme şansın var mı
Linki drive a upload eder misiniz müsait olduğunuzdaşuan evde değelim akşam atıcam tekrardan
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.güncel link virus taraması yapamadım @dorje
Çok teşekkürlervallah yoruldum bugun yuklerım yarın atıcam @4pies
bakabildin mi hocamvallah yoruldum bugun yuklerım yarın atıcam @4pies
bakabildin mi hocam
teşekkür ediyorum eline emeğine sağlıkLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.