Ws Lik Filesimi Farm yapısına geçirme.

• Konuyu açan Konuyu açan bckntr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 100

bckntr

Z I M B A
Geliştirici
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selamun aleyküm, Satışta olan vslik sunucuma hiçbir şekilde ws yi etkilemeyecek şekilde oyuncuların canı sıkılmaması açısından farm yapısı dizayn edeceğim. Bu durumda sizlerle paylaşıp hem bir aktivite olsun hem de görüşleri olanları dikkate almak istiyorum.

1 -> Oto Av Sistemi eklendi :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
NOT : Tek vuruş eklentisi`de sorunsuz çalışmaktadır.
2 -> Memleket Sistemi eklendi :
NOT : Bir kere tek seçilebilir isteyen tekrar değiştirebilir özellik bir kez tek verilir.
3 -> Kıdem Sistemi eklendi :
NOT : 50 Seviye kadar ilerlemekte her seviye`de özellik vermekte.
4 -> Boss Ring Sistemi eklendi :
NOT : Boss içeriği henüz ayarlanmadı her şey bitince ayarlanılıcak.
5 -> 4 Adet dönüşümlü İç item FARM ile alaklı eşyalar eklendi.
6 -> Oto Toplama Sistemi eklendi.

Şuanlık bunlar eklendi, fikirleri olan ve yorum atarak belirten kişilere şimdiden teşekkürler.

Güzel olmuş hocam memleket ve kıdem şu warez filestansa dikkat edin, ben memleketi denediğimde salakça kodlandığını gördüm kaldırdım kendi dosyalarımdan. Onun dışında farmı tam ne için yaptıracaksınız adamlara neler elde edecekler?

Güzel olmuş hocam memleket ve kıdem şu warez filestansa dikkat edin, ben memleketi denediğimde salakça kodlandığını gördüm kaldırdım kendi dosyalarımdan. Onun dışında farmı tam ne için yaptıracaksınız adamlara neler elde edecekler?
Memleketi eklerken evet problemler yaşadım ama gördüğüm problemleri`de halletim şuan sağlam diyebilirim. Amacım WS yi hiçbir şekilde etkilemeyecek farm yapısı kurmak yani oyuncu ws atıp sıkılmasın istediğinde gidip boss farmı yapsın istediğinde metin farmına bırakıp farm zevki de alsın. Şuan metinlere TL ekledim farma bırakan oyuncuyu daha çok oyunda tutmak için ekledim. Tabi filesi satın alan müşteri istemezse kaldırırım. Oyuncu metin farmı yapıp iç itemleri dönüştürücek istenilen miktarda sonra + basacak istenilen miktarda 3 adet dönüşümlü ilerliyor şuanlık. Her dönüşümde farklı nesneler istiyor onları da metinden elde ediyorlar Oto ava salıp kasabilir. Kısaca Farm fileslere yakın olacak.

Geri