- Ticaret Puanı
- 0
hayrılı olsun kral başarılar dilerim
Baktım evet fakat sabit kalma olayını pek anlamadım yani guvenli alanda karakter hareket ettiği zaman at da hareket ediyor sizin dediginiz nasıl bir sorun vidyo atabilirmisinAt olayına baktınız mı güvenli alanda yanında sabit kalması?
Teldeyim suan da bir de atı güvenli olmayan alanda çağırın karekter sabit durunca at bir o yana bi bu yana geziyor sahibinin etrafında ama güvenli alanda sabit bekliyorBaktım evet fakat sabit kalma olayını pek anlamadım yani guvenli alanda karakter hareket ettiği zaman at da hareket ediyor sizin dediginiz nasıl bir sorun vidyo atabilirmisin
Costume_mount sisteminden kaynaklı olabilir belki kontrol etmek lazım fakat işteyim akşam bakabilirimTeldeyim suan da bir de atı güvenli olmayan alanda çağırın karekter sabit durunca at bir o yana bi bu yana geziyor sahibinin etrafında ama güvenli alanda sabit bekliyor
Bu olayı detaylı incelemedim fakat sorun dediğiniz gibi mevcut bunun sebebi binek üzerinde mob spawnı ile alakalı bir sıkıntı var gibi 2 sorunun da costume_mount ile alakalı olabileceğini düşünüyorum bir sonraki güncellemede yanında gezen binek sistemi ile guncelleyecegim bakalım sonuç ne olacakBu martysama fileslerde NPC ve mobların binek üzerindeyken geç yüklenmesi problemi vardı. Onu çözebildiniz mi?
#define __BL_CLIP_MASK__
#define ENABLE_AURA_SYSTEM // official aura sistemi
#define ENABLE_HIDE_COSTUME_SYSTEM // Kostüm Gizleme
#define __BL_TRANSMUTATION__ // Official item yansıtma sistemi
#define ENABLE_MOVE_COSTUME_ATTR // official kostüm bonus aktarma
#define ENABLE_DS_GRADE_MYTH // mitsi simya güncellemesi
#define ENABLE_DS_SET // simya set bonus sistemi
#define ENABLE_DSS_ACTIVE_EFFECT_BUTTON // Enable dragon soul effect button when enabled
#define ENABLE_DS_CHANGE_ATTR // Dragon Soul Change Attribute owsap
#define __BL_67_ATTR__ // official 6-7 efsun sistemi
#define ENABLE_MOUNT_LIKE_HORSE // binek yanında gezsin
Çözmeye çalışıcam beni çok rahatsız eden bir durum gelişmeyi yazarım.C++:#define ENABLE_MOUNT_LIKE_HORSE // binek yanında gezsin
marty'nin eklemiş olduğu giymeli binek sistemi için bir düzenleme.
artık binekten inince bineği takılı slottan çıkarmıyor ve bineğin value4 değerini çekiyor.
verdiği bonuslar sadece üzerine binildiğinde karaktere işliyor
19750 eklentisini görüntüle
@asilords hocam bu binek hareketine biraz bakındım dediğin gibi güvenli alanda sabit kalıyor sağa sola hareket etmiyor bu aşırı sorun yaratacak bişey olacağını sanmıyorum fakat tabi sebebini bende merak ettim çözebildinmi ?
@Ehveniser bu mount üzerindeyken mobların ve npc lerin geç yüklenme olayını yeni eklenen bineklerde oluyor örn: 71124 de bu sorun yok fakat 71224 mani de bu durum söz konusu belki fikri olan burdan görür cevap verir