- Ticaret Puanı
- 0
yok ikarus kankadracaryse benziyor ikarus yerine
yok ikarus kankadracaryse benziyor ikarus yerine
eğer sökebilirsen kesinlikle al,sıfırdan yazıldı.pet sistemini sökesim var filesi kuran biri varsa peti iyice deniyebilirmi ona göre söküp paylaşayım
sökmek dert değil sorunluysa vaktime yazık olur filesi kuran biri iyice denerse sökerim hemeneğer sökebilirsen kesinlikle al,sıfırdan yazıldı.
İkarus kullanılmayan kodlarida temizlemisler reworkten ve sonra üstelik fixide var fakat game tarafı çok fazla sistemle uyarlanmış bi başaramadık sökmeyidracaryse benziyor ikarus yerine
kurduysan filesi petide denermisin bana peti biri sorunsuz desin offshopu onun için sökerim şu pete taktım biri birşey desinnnnİkarus kullanılmayan kodlarida temizlemisler reworkten ve sonra üstelik fixide var fakat game tarafı çok fazla sistemle uyarlanmış bi başaramadık sökmeyi
ozaman bi göz atalım ya şu ikarusa ne çok övdünüz yavİkarus kullanılmayan kodlarida temizlemisler reworkten ve sonra üstelik fixide var fakat game tarafı çok fazla sistemle uyarlanmış bi başaramadık sökmeyi
Valla shopu denedim birde mysqlden dosyalarını çekmek için kurdum sildim bidakurduysan filesi petide denermisin bana peti biri sorunsuz desin offshopu onun için sökerim şu pete taktım biri birşey desinnnn
pet sisteminde göze çarpan bir sorun yok gibi. Sırf sen dedin diye dünden beri peti deniyorum.kurduysan filesi petide denermisin bana peti biri sorunsuz desin offshopu onun için sökerim şu pete taktım biri birşey desinnnn
sökmü diyorsun yani ona göre söküp ekleyip test edip paylaşıcam emin misennnnnpet sisteminde göze çarpan bir sorun yok gibi. Sırf sen dedin diye dünden beri peti deniyorum.
Bir kaç arkadaş battle pass nasıl aktif oluyor diye soruyormuş.oto av ve bp nasıl aktif ediliyo yardımcı olurmusunuz
{
#--# BattlePassName BattlePassID StartTime EndTime
1 premium_november_2021_week_1 1 1694196000 1697371200
}