Meliodas Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 9 Puan 411 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:59 #101 KURALS1Z demiş ki: client alamazsın hata veriyor Hepsini görmek için tıklayın... sen naptın kral giriş yapabildin mi 2. defa game yi build alıyım dedim şu hatayı verdi benden bu kadar Son düzenleme: Bugün: 16:27
KURALS1Z demiş ki: client alamazsın hata veriyor Hepsini görmek için tıklayın... sen naptın kral giriş yapabildin mi 2. defa game yi build alıyım dedim şu hatayı verdi benden bu kadar
KURALS1Z Üye Üye Mesaj 129 Beğeni 88 Puan 731 Ticaret Puanı 0 Bugün: 17:59 #102 Meliodas demiş ki: sen naptın kral giriş yapabildin mi 2. defa game yi build alıyım dedim şu hatayı verdi benden bu kadar 21678 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... giriiyorum ben gamede buld alıyorum client sorun
Meliodas demiş ki: sen naptın kral giriş yapabildin mi 2. defa game yi build alıyım dedim şu hatayı verdi benden bu kadar 21678 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... giriiyorum ben gamede buld alıyorum client sorun