Yahu bak, gerçekten seni engellemek gerekiyormuş beş dakika daha fırsat vereyim dedim laklak'a başladın yine
Edanı nasıl da kaybedip sokak ağzına dönüş yaptın bak gördün mü benim yeteneğim vardır senin gibi forum madalyonlarının gerçek yüzünü ortaya çıkartmak konusunda : )
Yaşım 43, Türkçe bilgim ana dilim yanı sıra Macarca ve İleri düzey İngilizce bilgisine sahibim bu doğrudur.
Kişisel bilgilerimi burada benden izinsiz bir şekilde kullanarak, kişisel bilgilerin korunması kanuna aykırı bir davranış içinde bulunduğunu ve bunun ciddi bir suç olduğunu hatırlatmak isterim. Şimdi eğer benim için bir tehdit olsaydın bunu kullanabilirdim, ancak vasıfsız ve çaresiz bir forum laklakçı'sı olduğundan mütevellit seni bir çocuğu uyarır gibi uyarıyorum, davranışlarına dikkat et herkes sana benim gibi büyüklük göstermez.
İsmimin herhangi bir İngilizcesi yok keza kimlik bilgileri İngilizce'ye çevrilmez, çevrilemez. Ben sanal dünya da kimliğimi "Typhoooon Flover" olarak değil,
Typhoon Floral olarak kullanmışımdır. Eğer bahsettiğin gibi bir yazım hatası varsa muhtemelen mobil kullanıcıyken yaptığım bir hatadır. Duyarlı bir insan ola bilseydin sanırım uyarabilirdin kaldı ki sende o yeteneği göremiyorum
Buna ek olarak, M2M benim projemdir ve benim kalacaktır. Zaten 2020-01 gibi erken erişim düzenlemesi yapılmış ve tüm her şey yolunda giderken COVID19 nedeniyle yatırımcı anlaşmazlığından proje yeniden iptal edilmiştir.
Ne kadar gündemde kaldığını görmek ve bilmek istersen, adımı google amcana yazıp sonuna m2m yazarsan o seni bilgilendirecektir..
Keza yine aynı şekilde, ismimi aratır isen senin gibi forum laklakçısı olarak değil, kurumsal iş profil bilgilerimi de bulabilirsin. Şimdi sen bunu da bilmezsin bu yüzden ben sana paylaşayım
Şimdi bunlar sana yeterli olmaz, çünkü kapasite diye bir şey göremiyorum bu nedenle biraz da görsellere girelim.
Bu görüntüyü bırakıyorum ki, kanalı ve yüklenme tarihlerini gözün görebilesin diye.
Şimdi ders notlarına geçelim öncelikle 2019 mart yılında, oyunu yeniden revize edip erken erişime alacaktık ve çalışmalarımız devam ediyordu.
Oyun tamamlanmış hali dikkat et sağ alttaki windows saatine, görmekte zorlana bilirsin. Görmek istemeyen göze ışık tutsan ne fayda gerçi
Kısacası zuhahacı delikanlı, senin ağzı açık ayran delisi gibi oynadığın M2M oyunundan sana developer görüntüsü ilettim. Bence çok şanslısın..
Lütfen bana daha fazla yazma, zamanımı çalıyorsun gülüm
SÖYLEDİĞİM GİBİ, BEN SANA BİR KAÇ SIKLET AĞIR GELİRİM..
@Yeniceri yöneticim, bilgilerinize sunarım. Şahıs konuyu gereksiz alanlara taşımaya başladı. Daha fazla üzerine ben çökmeden moderasyonunuz gereği..