Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Görselleri beğenmedimde videodaki görüntüler mükemmel. 150£ çok uygun bir fiyat aslında tabi para birimi £ olana bizimkine kıyasladığımızda o paraya files satıyorlar 150 TL olsa satın alırdım maalesef ekonomi.Buda cok yakında gelecek olanlardan bitince muhakak piysada göreceksiniz
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
yok kardeşim 2.ci paylaştıgım dirextix 9 degil yanlış anladınız en baştaki oGörselleri beğenmedimde videodaki görüntüler mükemmel. 150£ çok uygun bir fiyat aslında tabi para birimi £ olana bizimkine kıyasladığımızda o paraya files satıyorlar 150 TL olsa satın alırdım maalesef ekonomi.
Efekt var ama onlarda hiç güzel değil bence.yok kardeşim 2.ci paylaştıgım dirextix 9 degil yanlış anladınız en baştaki o
Orda adam directix 9 Sürümüne Shader yazmış işteEfekt var ama onlarda hiç güzel değil bence.
Hmm şimdi anladım ben sandım ki adam 9 yükseltip efekt falan bişeyler eklemiş sanmıştım.Orda adam directix 9 Sürümüne Shader yazmış işteLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Yok efendim en üsteki ilk attıgım directix 9 + shader sistemi yazmış .Hmm şimdi anladım ben sandım ki adam 9 yükseltip efekt falan bişeyler eklemiş sanmıştım.
burda göstermişDx9 güncelledikten sonra performans açısından ne gözlemledin?
O kişinin mega linki kırık elinde olan var mı acaba?burda göstermiş
Directx8 ile directx9 grafik kartı kullanımı
Şu an deniyorum d9 güncellemesini.Vallaha çayımı koydum böyle izliyorum sizi
Ben ne zaman konu açsam konu hep farklı yerlere gidiyor arkadaş
Konu ile alakasız yorumların hepsini kaldırdım. Aslında ayrı bir başlık altında konuşulması gereken şeylerdi.Vallaha çayımı koydum böyle izliyorum sizi
senin için yazmamıştım okumana gerek yok.konu sahibi yorumlara müdahale hakkı olsaydı yorumları silebilme yetkisi olurduVallaha çayımı koydum böyle izliyorum sizi
Şikayet, İstek ve Öneri Odası buraya öneri konusunu açabilirsiniz.senin için yazmamıştım okumana gerek yok.konu sahibi yorumlara müdahale hakkı olsaydı yorumları silebilme yetkisi olurdu
Gerçektende kullanım oranları düşmüş..Bitirdim. İlk olarak client 2.3 MB idi şuan 1.9 MB'a düştü.
Bu görüntü karakterler yan yana durdukları aynı kamera açısı ile dururken çektim.
(Alttaki client dx9 üstteki ise dx8 ikiside granny 2.11 ve pack dosyaları convert edilmiş şekilde.)
7364 eklentisini görüntüle
Bu görüntü ise sanırım 100 kadar metinin olduğu bir yerde oluşan kullanım değerleri. Yine üstteki dx8 alttaki dx9.
7365 eklentisini görüntüle
Şunu eklemek lazım yukarıda biri mesajlarda yazmıştı harici kartta kullanılabilir diye denedim cidden kullanıyor harici ekran kartını bunu bilmiyordum daha önceden bilseydim aylar önce yapacağım ilk iş bu directx9 güncellemesi olurdu. İşte insanlar bilgi paylaşmaktan aciz olduğundan benim gibi bilmeyenlerde çoktur. Adam yerine konu soru soruyoruz fakat karşımızdaki insanlar bizim düşündüğümüz kadar adam olamayabiliyor.Gerçektende kullanım oranları düşmüş..