tuşlar uiinventory'e bağlı olduğu için bu sorun oluyor, inventory.pyde window size ını arttırabilirsiniz ama o zaman da envanterin solunda boş bir yere tıkladığınızda windowu tutarsınızPaylaşım için teşekkürler, sistemi ekledim bir sorunu yok fakat butonların tamamını algılamıyor envantere yakın olan kısma tıkladığında geçiş yapabiliyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu var mıdır acaba
cevap için teşekkür ederim bakalım hallederiz bi şekildetuşlar uiinventory'e bağlı olduğu için bu sorun oluyor, inventory.pyde window size ını arttırabilirsiniz ama o zaman da envanterin solunda boş bir yere tıkladığınızda windowu tutarsınız
def RefreshItemSlot(self):
self.RefreshBagSlotWindow()
self.RefreshEquipSlotWindow()
0322 04:46:09683 ::
uiInventory.py(line:318) __LoadWindow
ui.py(line:3543) GetChild
InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'CostumeSlot'
0322 04:46:09683 :: ============================================================================================================
0322 04:46:09683 :: Abort!!!!
açık. başındaki # leri kaldırman ve uygun item typesini yazman gerekiyor.diğerlerinin socketleri açıkmı biz mi açıyoruz
valla kontrol ettiğimde bir sorun yok ama hata devam ediyor sebebini anlamıyorumuiinventory.py içerisinde olup olmadığını kontrol et birde inventorywindow importun altına
EQUIPMENT_START_INDEX = player.EQUIPMENT_SLOT_START
COSTUME_START_INDEX = item.COSTUME_SLOT_START
bunları ekle gametype_h user interface içerisinde de arat böyle bir soket mevcutmu diye
senin clientinde böyle bir tanımlama olmadığı için hata veriyor. # işaretiyle kapatabilirsin. hata gidecektir.1202 17:10:14809 :: Failed to load script file : locale/tr/ui/InventoryWindow.py
1202 17:10:14810 ::
ui.py(line:2994) LoadScriptFile
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
locale/tr/ui/InventoryWindow.py(line:130) <module>
LoadScriptFile!!!!!!!!!!!!!! - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'EQUIPMENT_PET'
1202 17:10:14810 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14810 :: Abort!!!!
1202 17:10:14811 ::
uiInventory.py(line:291) __LoadWindow
ui.py(line:3011) LoadScriptFile
exception.py(line:36) Abort
InventoryWindow.LoadWindow.LoadObject - <type 'exceptions.SystemExit'>:
1202 17:10:14811 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14811 :: Abort!!!!
14482 eklentisini görüntüle
ne gibi bir hata mevcut ?
yanlış eklemiş olabilirsinizBöyle bir hata alıyorum sorun nedir
debugla denediniz mi?bir müşterim istedi eklentisiz packa sorunsuz bir şekilde ekledim kendi kullandığımda offical envanter var eklemeye çalıştım bir türlü çalıştıramadım syserr yok butonlar falan herşey gözüküyor sadece basmıyor garip bir biçimde aslında basıyor takılı kalıyor ama envanter geçişi olmuyor fikriniz var mıdır ?
debugla denediniz mi?
valla official envanterin önüne geçicek şekilde tasarlaman lazım envanterleri ona da uyarlaman lazım sanırım. official envanterde öne arkaya atma mantığıyla çalışıyor bildiğim kadarıyla.debugda aldığım bu oluyor
local variable 'wndCostume' referenced before assignment