Char item ekler misin mesajina @atier
Is yerindeydim bu sekilde bakamam kodlara beklerseniz 1 2 saat eve geçince bakarimLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Buraya txt olarak yükleyemedim rar yaptım o yüzden.
Tabi ne zaman müsait olursanızIs yerindeydim bu sekilde bakamam kodlara beklerseniz 1 2 saat eve geçince bakarim
Yanlış eklemişsin yedek yazan dosyaya ekleme yaptım ben onu kullan.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Buraya txt olarak yükleyemedim rar yaptım o yüzden.
Öncelikle teşekkür ederim. Kod bilgim hiç olmadığı için ve anlatım da kod bloğunun altına yazdığı için kod bloğunun nerde bittiğini öğrenmekle bile uğraştım. Öğrendiğim de sizin yaptığınız şekildeYanlış eklemişsin yedek yazan dosyaya ekleme yaptım ben onu kullan.
char_item.cpp paylaşırsan bakalımbeceri nesnesini eklerken buıldde bu hatayı alıyorumLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
char_item.cpp paylaşırsan bakalım
Kod bloğunun altına ekle yazmış direkt aratıp altına eklemişsinLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
- olarak değişiyorsa bir problem yok kodlar o şekildebeceri efsun nesnesini iteme basınca ortalama da değişiyor proto ilgilimi
Aynen öyle ama ort geldi beceri atarken ort değişiyorsa bi anlamı kalmazki öylede- olarak değişiyorsa bir problem yok kodlar o şekilde
Ss atsana nasıl bi orandan bahsediyorsun bakıyımAynen öyle ama ort geldi beceri atarken ort değişiyorsa bi anlamı kalmazki öylede
Ss atamıyorum işteyim örneğin ortalama 50. Beceri basıyorum ort değişiyor -32 vb geliyorSs atsana nasıl bi orandan bahsediyorsun bakıyım
Ortalama değişmezse 50beceri 50 ortalama getirirler bu yüzden beceri atınca ortalama, ortalama atınca beceri - gelmek zorunda değişiklik yapmak istersen kodları düzenleyebilirsinSs atamıyorum işteyim örneğin ortalama 50. Beceri basıyorum ort değişiyor -32 vb geliyor
aynı sizin yaptığınız gibi yaptım sadece ona rağmen böyle bir hata aldımYanlış eklemişsin yedek yazan dosyaya ekleme yaptım ben onu kullan.
if sorgusu satırlarını şunuyla değiştirip dene;aynı sizin yaptığınız gibi yaptım sadece ona rağmen böyle bir hata aldım
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
itemcpp:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
if ((item2-> GetType() == ITEM_WEAPON) && ((item2->GetAttributeType(0) == 72 && item2->GetAttributeType(1) == 71) || (item2->GetAttributeType(1) == 72 && item2->GetAttributeType(0) == 71)))
nasıl yaapcağımı anlamadım ne demek istediniz dosyayı ekledim size zahmet olmazsa yapar mısnızif sorgusu satırlarını şunuyla değiştirip dene;
char_item.cpp:if ((item2-> GetType() == ITEM_WEAPON) && ((item2->GetAttributeType(0) == 72 && item2->GetAttributeType(1) == 71) || (item2->GetAttributeType(1) == 72 && item2->GetAttributeType(0) == 71)))