carma Üye Üye Mesaj 25 Beğeni 8 Puan 470 Ticaret Puanı 0 9 Ağustos 2024 #21 TheAdmin33 demiş ki: Root dosyasını pack kapatıcıyla kapattın mı ? Konuda eksik yok Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır kral kontrol ettim ufak gözden bişey kaçmış düzeldi Bunu Kostum zırh ve silah felan nasıl aktarız acaba ?
TheAdmin33 demiş ki: Root dosyasını pack kapatıcıyla kapattın mı ? Konuda eksik yok Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır kral kontrol ettim ufak gözden bişey kaçmış düzeldi Bunu Kostum zırh ve silah felan nasıl aktarız acaba ?
TheAdmin33 Ah, bu şarkıların gözü kör olsun Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 1.129 Çözümler 61 Beğeni 3.300 Puan 1.859 Ticaret Puanı 0 9 Ağustos 2024 #22 carma demiş ki: Tamamdır kral kontrol ettim ufak gözden bişey kaçmış düzeldi Bunu Kostum zırh ve silah felan nasıl aktarız acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Bu sistemle yapamazsın
carma demiş ki: Tamamdır kral kontrol ettim ufak gözden bişey kaçmış düzeldi Bunu Kostum zırh ve silah felan nasıl aktarız acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Bu sistemle yapamazsın
EjderBey Üye Üye Mesaj 113 Çözümler 4 Beğeni 254 Puan 769 Ticaret Puanı 0 8 Eylül 2024 #23 6 ve 7 efsunlarınıda aktarıyormu yoksa sadece ilk 5 efsunumu çekiyor