okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2024 #1 Yohara Sistemi Olmadığı İçin Bonuslar Örnektir. Official'de Şöyle
hasanmacit Yasaklanmış Üye Cezalı Geliştirici Yardımsever Üye Editör Mesaj 4.951 Çözümler 210 Beğeni 5.263 Puan 2.850 Ticaret Puanı 7 13 Ekim 2024 #2 her şey official ama envanter tırt bari orayı da officiale çek okanım
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2024 #3 hasanmacit demiş ki: her şey official ama envanter tırt bari orayı da officiale çek okanım Hepsini görmek için tıklayın... Allah nasip ederse o da birgün olur Hasan ağabey
hasanmacit demiş ki: her şey official ama envanter tırt bari orayı da officiale çek okanım Hepsini görmek için tıklayın... Allah nasip ederse o da birgün olur Hasan ağabey
dePayens Üye Üye Mesaj 73 Çözümler 2 Beğeni 15 Puan 444 Ticaret Puanı 0 24 Kasım 2024 #4 İndirme linki nerde acaba göremedim
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 24 Kasım 2024 #5 dePayens demiş ki: İndirme linki nerde acaba göremedim Hepsini görmek için tıklayın... Konu '[C++/Python] Official DS SLOT 7' 13 Ekim 2024 Bakınız: Konuya Git Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. TGA'ları Eklemeyi Unutmuşum Buradan İndirin Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Not: dragonsoul_table.txt'ler de Group VnumMapper İçindeki Şurayı Ekleyin: Group BasicApplys İçinde 7. Group'u Ekleyin. Group AdditionalApplys İçinde 7. Group'u Ekleyin. Ben Kendi txt Dosyalarımı Verdim Nereye Ekleyeceğinizi Göstermek İçin Eklemediğimiz Olabilir Belki İnsanız Unutmuşuzdur Hata Alırsanız Yazın. Video...
dePayens demiş ki: İndirme linki nerde acaba göremedim Hepsini görmek için tıklayın... Konu '[C++/Python] Official DS SLOT 7' 13 Ekim 2024 Bakınız: Konuya Git Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. TGA'ları Eklemeyi Unutmuşum Buradan İndirin Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Not: dragonsoul_table.txt'ler de Group VnumMapper İçindeki Şurayı Ekleyin: Group BasicApplys İçinde 7. Group'u Ekleyin. Group AdditionalApplys İçinde 7. Group'u Ekleyin. Ben Kendi txt Dosyalarımı Verdim Nereye Ekleyeceğinizi Göstermek İçin Eklemediğimiz Olabilir Belki İnsanız Unutmuşuzdur Hata Alırsanız Yazın. Video...
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 26 Kasım 2024 #6 Sadece bu yeni eklediğin simyalar için mi böyle diyor mesela diğer simyaları çağırdığında da geliyor mu envantere.
Sadece bu yeni eklediğin simyalar için mi böyle diyor mesela diğer simyaları çağırdığında da geliyor mu envantere.
dePayens Üye Üye Mesaj 73 Çözümler 2 Beğeni 15 Puan 444 Ticaret Puanı 0 26 Kasım 2024 #7 okan4141 demiş ki: Sadece bu yeni eklediğin simyalar için mi böyle diyor mesela diğer simyaları çağırdığında da geliyor mu envantere. Hepsini görmek için tıklayın... sadece db build almışım game almadığım için DS_SLOT7'yi commondan görmedi. Game build alınca düzeldi
okan4141 demiş ki: Sadece bu yeni eklediğin simyalar için mi böyle diyor mesela diğer simyaları çağırdığında da geliyor mu envantere. Hepsini görmek için tıklayın... sadece db build almışım game almadığım için DS_SLOT7'yi commondan görmedi. Game build alınca düzeldi
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 26 Kasım 2024 #8 dePayens demiş ki: sadece db build almışım game almadığım için DS_SLOT7'yi commondan görmedi. Game build alınca düzeldi Hepsini görmek için tıklayın... bunun refine fixini de paylaştım onu da yapmayı unutma.
dePayens demiş ki: sadece db build almışım game almadığım için DS_SLOT7'yi commondan görmedi. Game build alınca düzeldi Hepsini görmek için tıklayın... bunun refine fixini de paylaştım onu da yapmayı unutma.
dePayens Üye Üye Mesaj 73 Çözümler 2 Beğeni 15 Puan 444 Ticaret Puanı 0 26 Kasım 2024 #9 okan4141 demiş ki: bunun refine fixini de paylaştım onu da yapmayı unutma. Hepsini görmek için tıklayın... Yaptım yaptım zaten onu eklemeyince refine yapmıyordu. Sonra aklıma geldi baktım eklemişsiniz. Teşekkür ederim
okan4141 demiş ki: bunun refine fixini de paylaştım onu da yapmayı unutma. Hepsini görmek için tıklayın... Yaptım yaptım zaten onu eklemeyince refine yapmıyordu. Sonra aklıma geldi baktım eklemişsiniz. Teşekkür ederim
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 631 Çözümler 23 Beğeni 1.312 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 26 Kasım 2024 #10 dePayens demiş ki: Yaptım yaptım zaten onu eklemeyince refine yapmıyordu. Sonra aklıma geldi baktım eklemişsiniz. Teşekkür ederim Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim şekerim.
dePayens demiş ki: Yaptım yaptım zaten onu eklemeyince refine yapmıyordu. Sonra aklıma geldi baktım eklemişsiniz. Teşekkür ederim Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim şekerim.