Server Files MmoTutkunları Windows Altyapı Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 275
  • Gösterim Gösterim 15K
bulamadım siliyorum teşekürler
Çıkan ilk site nasıl bulamadınız?

1705771864029.webp

nasıl kurmayı basardınız bende kuramadım :(
Bu mesajdaki linkten indirp kurmuştum
Kuruluyor da, size kolaylik olsun buradan kurun:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
@hasanmacit şu konudaki mysql linki bence güncelle insanlar senin paylaşımından çok Kaptanın yardımına teşekkür ediyor :) Kaptanı uğraştırma o kadar. başını ağrıtıyoruz sonra

Visual ile server build alırken 2 başarısızlık meydana geliyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ?

9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vsprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(vio.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___acrt_iob_func' sembolü ('libucrt.lib(_file.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_fflush' sembolü ('libucrt.lib(fflush.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vfprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_strtol' sembolü ('libucrt.lib(strtox.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosocket.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_free' sembolü ('libucrt.lib(free.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_malloc' sembolü ('libucrt.lib(malloc.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı

Mysql'i nasıl durdurucaz her bilgisayar açılımında otomatik açık oluyor ?

Visual ile server build alırken 2 başarısızlık meydana geliyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ?

9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vsprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(vio.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___acrt_iob_func' sembolü ('libucrt.lib(_file.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_fflush' sembolü ('libucrt.lib(fflush.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vfprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_strtol' sembolü ('libucrt.lib(strtox.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosocket.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_free' sembolü ('libucrt.lib(free.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_malloc' sembolü ('libucrt.lib(malloc.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı
burada hata yok
Mysql'i nasıl durdurucaz her bilgisayar açılımında otomatik açık oluyor ?
mysql command lineden durdurabilirsin yada başlangıçta mysqlın başlamasını kapalıya getir

valla ben derlerken hata almadığım için üstünde durmamıştım hiç

kaldırdım şimdi onu tahmin etmiştim ama yine hata var son birşey denedikten sonra bakacağım
Dosyaların el değmemiş hâli libserverkey hatası vermeden derleniyor. Siz doğru ve tam kaldıramamışsınız. Premium üye forumunda benim 18 tane ölü sistem kaldırma rehberim var. Sizin için önemliyse bir düşünebilirsiniz.

Dosyaları geçen hafta bu konudan indirmiştim ve hiç uğraşma imkanım olmadı ve incelediğimde libserverkey yarım yamalak silinmiş şimdi tamamını kaldırdım sorun düzeldi (NOT: Visual Studio Önyükleme ayarlarında libserverkeyi görmeye devam ettiği için hata vermeye devam etti notepad++ ile taratıp silindi )

Geri