- Ticaret Puanı
- 0
windows serverde yedek alıp normal sunucuya göndere biliyormuyuz teşekürler
Neyin yedeği? MySQL yedeğini diyorsanız alabilirsiniz Navicat ile.windows serverde yedek alıp normal sunucuya göndere biliyormuyuz teşekürler
nasıl kurmayı basardınız bende kuramadımverdiğiniz linkten daha önce indirdim, zip içerisindeki dosyalar ile kuramadım.
game mysql yedegi alıp normal bir sunucuya aktarılıyormu demek istedimNeyin yedeği? MySQL yedeğini diyorsanız alabilirsiniz Navicat ile.
Google'a MySQL 5.6 installer yazın onu kurungame mysql yedegi alıp normal bir sunucuya aktarılıyormu demek istedim
+ mysql zıp olarak indi kuramadım
bulamadım siliyorum teşekürlerGoogle'a MySQL 5.6 installer yazın onu kurun
Çıkan ilk site nasıl bulamadınız?bulamadım siliyorum teşekürler
bunu buldum denedim 32bit diye yüklenmedi 64bit gerekli galiba
Google'a MySQL 5.6 installer yazın onu kurun
Bu mesajdaki linkten indirp kurmuştumnasıl kurmayı basardınız bende kuramadım
@hasanmacit şu konudaki mysql linki bence güncelle insanlar senin paylaşımından çok Kaptanın yardımına teşekkür ediyor Kaptanı uğraştırma o kadar. başını ağrıtıyoruz sonraKuruluyor da, size kolaylik olsun buradan kurun:Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
burada hata yokVisual ile server build alırken 2 başarısızlık meydana geliyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ?
9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vsprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(vio.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___acrt_iob_func' sembolü ('libucrt.lib(_file.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_fflush' sembolü ('libucrt.lib(fflush.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '___stdio_common_vfprintf' sembolü ('libucrt.lib(output.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosslfactories.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_strtol' sembolü ('libucrt.lib(strtox.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(viosocket.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_free' sembolü ('libucrt.lib(free.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı
9>LINK : warning LNK4286: '_malloc' sembolü ('libucrt.lib(malloc.obj)' içinde tanımlanan), 'mysqlclient.lib(zutil.obj)' tarafından içeri aktarıldı
mysql command lineden durdurabilirsin yada başlangıçta mysqlın başlamasını kapalıya getirMysql'i nasıl durdurucaz her bilgisayar açılımında otomatik açık oluyor ?
Gece tam kafa yerinde değildi kusurumu affedin şimdi detaylı paylaşıyorumburada hata yok
mysql command lineden durdurabilirsin yada başlangıçta mysqlın başlamasını kapalıya getir
burada hata yok
mysql command lineden durdurabilirsin yada başlangıçta mysqlın başlamasını kapalıya getir
kaldırdım şimdi onu tahmin etmiştim ama yine hata var son birşey denedikten sonra bakacağımLibserverkey ölü kod, tamamen kaldırın
Dosyaların el değmemiş hâli libserverkey hatası vermeden derleniyor. Siz doğru ve tam kaldıramamışsınız. Premium üye forumunda benim 18 tane ölü sistem kaldırma rehberim var. Sizin için önemliyse bir düşünebilirsiniz.kaldırdım şimdi onu tahmin etmiştim ama yine hata var son birşey denedikten sonra bakacağım