- Ticaret Puanı
- 0
zımba zumba zum zum rumba rumbada şak şak şakkada şek şek boommmmmEmir vererek değil nazikçe istersen yaparlar birader.
zımba zumba zum zum rumba rumbada şak şak şakkada şek şek boommmmmEmir vererek değil nazikçe istersen yaparlar birader.
bu rahatsız kanka beni gördüğü her yerde bunla iş yapan öyle oldu böyle oldu diyip duruyor çözemedimbirader sıkıntılımısın sen ya ha
umutcum güncelleme gelicek mi brom x forumda 2. hesabında gitti noldu yine yavbu rahatsız kanka beni gördüğü her yerde bunla iş yapan öyle oldu böyle oldu diyip duruyor çözemedim
yok ya kendisini çok eskiden tanırım tam fırlama werqwerqbu rahatsız kanka beni gördüğü her yerde bunla iş yapan öyle oldu böyle oldu diyip duruyor çözemedim
Neyse taşa ne anlatsan taşbirader sıkıntılımısın sen ya ha
Çok samimiysen özelden yazıp kullan bu hitapları. Forumda herkese açık bir şekilde ne biçim üslup bunlar.yok ya kendisini çok eskiden tanırım tam fırlama werqwerq
kanka anlamıs değilim mehmetcan tüm forumu ağzına alıp geveliyor o yüzden hiçbirşey yapmamama rağmen ban yedik neyse kalan sağlar bizimdir x forum ile alakam kalmadı her tükürdüklerini yalıyorlarumutcum güncelleme gelicek mi brom x forumda 2. hesabında gitti noldu yine yav
kanka arka planda neler oluyo inan bilmiyorum herkes için hayırlısı olsunkanka anlamıs değilim mehmetcan tüm forumu ağzına alıp geveliyor o yüzden hiçbirşey yapmamama rağmen ban yedik neyse kalan sağlar bizimdir x forum ile alakam kalmadı her tükürdüklerini yalıyorlarburaya güncelleme veririm
Aynen öylekanka arka planda neler oluyo inan bilmiyorum herkes için hayırlısı olsun
Benim için yer konum fark etmez üslup da bir sorun yok iyi formlarÇok samimiysen özelden yazıp kullan bu hitapları. Forumda herkese açık bir şekilde ne biçim üslup bunlar.
adı geçen dosya yok kankam o klasor o yerinde yokbu hatanın sebebi nedir
cd /usr/localadı geçen dosya yok kankam o klasor o yerinde yok
Kanka atin bana acce uyarli shining yeter be djdjfjfnf
Knk bi tane eklem bende efektler ust uste binme olduLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.