makedepend kurdunuz mu?/dev/null > Depend
gmake: *** [Makefile:100: dep] Error 127
Bu hatayi almaktayim nasil cozebilirim
pkg_info komutunu yazarak kurulu paketleri görebilirsiniz.hosttan aldim kurmustur demistim ama kurmamis olabilir kurup deneyeyim
5 değil mi ? giriyorum olmuyor.Navicat şifresini yanlış giriyorsunuz
Bilmiyorum kendin değiştirebilirsin navicat şifresini bu kodları tek tek yapıştır şifre yazan kısım belli5 değil mi ? giriyorum olmuyor.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
mysqld_safe --skip-grant-tables &
mysql -u root
use mysql;
update user set password=PASSWORD("123456789") where User='root';
flush privileges;
quit
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
link kırık yenilerseniz sevinirim güzel konu.Filesi paylaşan kişinin verdiği binek fixinin, benim paylaştığım versiyonunda olmadığını farkettim. Konudaki linkten veya ekten indirebilirsiniz.
ekte binek.rar var, onu göremiyorsanızlink kırık yenilerseniz sevinirim güzel konu.
çünkü sadece game'i build etmişsin.Winscp'yi açıp;
cd /usr/game/share/bin dizinine gidip
game ve db dosyalarına sağ tıklayıp izinlerine 777 veriyoruz.
game var ama db yok
Build ederken GMAKE komutu çalışmıyorsa yapılması gerekenlerreis eline sağlık ancak gmake clean kodları çalışmıyorLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Merhaba @romero5403 build ederken bende sıkıntı yaşıyordum. Sebebi gcc4.9 paketin kurulu olmaması.reis eline sağlık ancak gmake clean kodları çalışmıyorLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
gcc-4.9-20130804.tar.bz2 adında bir dosya olacak bu dosyayı rar'dan çıkartmadan direkt olarak " /usr/ports/distfiles " Dizinine atıyoruz.
Bu komutu girdikten ortalama 30 saniye - 3 dakika arasında mavi bir ekran gelecek bu ekrana tamam deyip devam edeceğiz ve kurulum başlamıştır. Kurulum ortalama 2 - 3 saat civarında sürecektir bu süreçte putty'i kapatmayınız.cd /usr/ports/lang/gcc49/ && make install clean
Bende kanallar Bende kanallar acılmadı connectıon refused hatası veriyor usr/game den configleri uyarladım fakat acamadım db syser dokumu 8mb oldugu için sitede paylasılmıyor game syserr asagıdadır. Connectıon refused hatası veriyor usr/game den configleri uyarladım fakat acamadım...
Kod:SYSERR: Feb 15 01:22:15.469425 :: pid_init: Start of pid: 1023 SYSERR: Feb 15 01:22:15.469466 :: LoadSetting: [INIT_FORKED] Do not open file (locale/germany/forkedmapindex.txt)