Tamamdır o zaman 180 i kuruyorum teşekkür ederim.Freebsd 12 için videoyu çektiğim dönemde ports’lara daha eklenmemişti. Zaten videoda bunu belirtmiştim. Yaptığım testlerde bi sorun yaşamadım. Bu yüzden sıkıntısız olarak kullanabilirsiniz. Devil 1.8.0 freebsd’ye eklendiği zaman gösterdiğim şekilde build işlemlerini yapabilirsiniz
Mesajlarınız konuyla alakasız olduğu için ayrı bir yere taşındı ve yanıt verildi. Yardım - Martysama 4.9 Source Build EdemiyorumKonu üzerindeki son yanıtım kaldırılmış size soru sormamı istemiyorsanız belirmeniz yeterliydi , iyi çalışmalar dilerim
Konu üzerindeki son yanıtım kaldırılmış size soru sormamı istemiyorsanız belirmeniz yeterliydi , iyi çalışmalar dilerim
Yoğunluğumdan dolayı bildirimlere bakmayı unutup mesajımın kaldırıldığını düşündüm ve haksız yere Üstteki yanıtı yazdım Başta
Whistle olmak üzere tüm mmotutkunlarından özür diliyorum
Kesinlikle forum kurallarına uymamız gerekli . Nacizane paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim çünkü çok kişi sizin gibi ayrıntılı rehber hazırlamıyor Hatta 1-2 videonuzu indirdim youtubeden silinmesi ihtimaline karşıÇok kırıldığımı söyleyebilirim. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ağrıma gitti. Mesaj yazmak için vakit bulurken bildirimlere bakmamak bana biraz garip geliyor. Anlık bildirim, email bildirimi, site içi bildirim mevcut.
Neyse, her şey açıklığa kavuştuğuna göre sorun yok.
İstediğiniz zaman kurallara uymak kaydıyla sitemizde soru sorabilir, içerik girebilirsiniz. Sadece sizden tek isteğim bir mesajı göndermeden önce 10 kere düşünmeniz ve benzer bir durum olduğunda site geneline taşımak yerine direk olarak yetkili arkadaşlarımız ve ben ile iletişime geçebilirsiniz.
Her şey yerine geri gelir ama kırılan bir kalbi onarmak çok zordur
reis bende aynısını aldım yardım edermısınızHocam Merhabalar, gmake clean yazdıgımda böyle bir hata alıyorum,makefile dosyasına tüm clean kodlarını yazdıgım halde yardımcı olabilir misiniz?
gmake clean
Makefile:47: warning: overriding recipe for target 'libserverkey'
Makefile:13: warning: ignoring old recipe for target 'libserverkey'
libserverkey build olmadığı için hata vermiş. Çözmek için 2 seçenek var.reis bende aynısını aldım yardım edermısınız
Hayır daha yayınlamadım. Files ve client dosyalarıyla beraber yayınlayacağım.Githubdan son halini yayınladınız mı ? Warninglerinde çözülmüş halini
Rehber ne zaman bitecek ve paylaşılacak tarihi belirlediniz mi?Hayır daha yayınlamadım. Files ve client dosyalarıyla beraber yayınlayacağım.