- Ticaret Puanı
- 0
Ulaşabileceğimiz başka bir yer mevcutmu acaba?Teliflerden dolayı Metin2 içerikli videolar kaldırıldı YouTube kanalından.
Ulaşabileceğimiz başka bir yer mevcutmu acaba?Teliflerden dolayı Metin2 içerikli videolar kaldırıldı YouTube kanalından.
udemy kursu var ordan alabilirsiniz en son indirimdeydi sanırsam 24 tlUlaşabileceğimiz başka bir yer mevcutmu acaba?
udemyden alabilirsin kursukardeşim videoları katıl bölümü oluşturup orada paylaşma şansın varmı acaba hem sana destek hem bize destek
Teliften dolayı videolar gizli udemy üzerinden izleyebilirsiniz.@Whistle merhabalar bütün video linklerine tıkladığımda bu video gizli diyor sebebi nedir acaba?
Aramaya ne yazınca cıkıyo hocamTeliften dolayı videolar gizli udemy üzerinden izleyebilirsiniz.
mmotutkunları udemy yaz çıkarAramaya ne yazınca cıkıyo hocam
Merhaba, kursu yayından kaldırdım. Daha önce alanlar içeriğe ulaşabilecek.Merhaba, kurs neden kapalı gözüküyor?
Hocam tam alacaktım indirim bekliyordum ya, seneler önce udemy'e girmeden önce takip ediyordum, şansıma tüküreyim.Merhaba, kursu yayından kaldırdım. Daha önce alanlar içeriğe ulaşabilecek.
Udemy için hazırlanan özel bölümleri hariç her iki platform için hazırlanan ortak bölümler yayınlanabilir. Udemy’deki kurs ise bi süre yeni öğrenci alımlarına kapalı kalacak. Önümüzdeki süreçte uygunluk durumuma göre bazı bölümlerde revize yaptıktan sonra tekrardan yayına alabilirim. Bana mesaj atsaydınız indirim kuponu verirdim. Neyse sağlık olsunHocam tam alacaktım indirim bekliyordum ya, seneler önce udemy'e girmeden önce takip ediyordum, şansıma tüküreyim.
Tekrar yayınlanmayacak mı?
Geçici bir süre kapalı kalacakHocam Selamlar eğitiminize udemy üzerinden girdiğimde artık öğrenci kabul edilmiyor diyor. unun için yardımınızı istiyorum
Youtube videoları telif yüzünden gizlenmiş durumdadır videoların tamamı udemyde var fakat geçiçi olarak ders kapalıbazı videolar silinmiş youtube kanalında da bu eğitim oynatma listesi yok tam olarak nerden bulabilirim ?
ne zaman açılır kesin tarih varmı acaba yada bu gibi eğitimleri başka nerden bulabilirim ?Youtube videoları telif yüzünden gizlenmiş durumdadır videoların tamamı udemyde var fakat geçiçi olarak ders kapalı
Belirli bir tarih yok duyuru yapılır bu tarz seri başka var mı bilgim yokne zaman açılır kesin tarih varmı acaba yada bu gibi eğitimleri başka nerden bulabilirim ?