- Ticaret Puanı
- 2
bu videoalrın devamı gelecek mi ?
Evet gelecek. Özel olarak istediğiniz bir şey var mı? Yani videolu anlatmamı istediğiniz bir şey.
bu videoalrın devamı gelecek mi ?
Devamı geliyor.Devamını bekliyorum
Eğitim serisine gösterdiğiniz ilgi için ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Eşsiz ve çok kıymetli bir konu, ne kadar teşekkür etsek az, sağ olun.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu isteğinizi not alıyorum. Kullanıcı istekleri diye ayrı bir seri planlıyorum onda kullanıcıların istediği şeyleri çekmeyi planlıyorum.merhaba bence bir yüzüğe bir iteme item takıldıgında mesela nasıl efekt verildiğide video olarak öğretilmeli fikrimce bu kanaatteyim yapılırsa şahsım olarak çok müteşekkir kalırım dikkate alırsanız sevinirim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. 4. Ünite bittikten sonra.Harika konu emeğinize sağlık 5.ünite ve 6.ünite ne zaman gelir acaba
Serinin devamı gelecek mi?
Valla oradan görüp geldim. Daha bu gün gördüm ve yarın seriye başlayacağım. En son 1 kasım tarihli 55. Videoyu görünce bir an bitti sandım. Bitmediğine sevindim teşekkürler cevap için.Kanalı takip ediyor musunuz bilmiyorum ama seri ile ilgili video yayınladım ve orada devam edeceğini söyledim.
Hoş geldiniz.Valla oradan görüp geldim. Daha bu gün gördüm ve yarın seriye başlayacağım. En son 1 kasım tarihli 55. Videoyu görünce bir an bitti sandım. Bitmediğine sevindim teşekkürler cevap için.
Hocam videoda FreeBSD 9.3 sürümü kullanmış ve MySQL 5.5 sürümü kullanmışsın. Ben FreeBSD 12.1 ve MySQL 5.7 kullanmak istiyorum bir problem olur mu?Hoş geldiniz.
Seriye ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler. Bitirme gibi bir planım yok. Anlatılacak şeyler olduğu sürece devam edecek.
Hocam videoda FreeBSD 9.3 sürümü kullanmış ve MySQL 5.5 sürümü kullanmışsın. Ben FreeBSD 12.1 ve MySQL 5.7 kullanmak istiyorum bir problem olur mu?
Sen mükemmel bir insansın4. Ünite'nin son videosu yayınlanmıştır. Artık 5. Ünite'ye geçiş yapacağız ve bu bölümde python dosyalarıyla uğraşacağız.