Aynen yinede izliyorum ama5.üniteden sonrasını bekliyorum
Aynen yinede izliyorum ama5.üniteden sonrasını bekliyorum
5. ünitede o kadar karışık bir durum yok. Lua kodlarıyla quest yazacaz o kadar. Sizlerin eğitim serisine gösterdiğiniz ilgiyi gördükçe bu işi devam ettirme konusunda daha da emin oluyorum. 4. ünite çalışmalarına başladım. 4. ünitede bitsin 5e geçecez.5.üniteden sonrasını bekliyorum
Bilene Basit5. ünitede o kadar karışık bir durum yok. Lua kodlarıyla quest yazacaz o kadar. Sizlerin eğitim serisine gösterdiğiniz ilgiyi gördükçe bu işi devam ettirme konusunda daha da emin oluyorum. 4. ünite çalışmalarına başladım. 4. ünitede bitsin 5e geçecez.
Bende lua 0 herkez lua bilir ben bilmiyorum.Bilene Basit
Php kodlarını biliyorsanız aslında duruma haşina olabilirsiniz. Ben lua bilmediğim halde quest dosyalarını inceledikten sonra php bilgimi önplana çıkararak bişeyler yapabiliyorum. Kodlama sırasında yapamadığım bişey olunca da araştırıyorum tabiki.Bende lua 0 herkez lua bilir ben bilmiyorum.
Php kodlarını biliyorsanız aslında duruma haşina olabilirsiniz. Ben lua bilmediğim halde quest dosyalarını inceledikten sonra php bilgimi önplana çıkararak bişeyler yapabiliyorum. Kodlama sırasında yapamadığım bişey olunca da araştırıyorum tabiki.
Bu durumu aslında şöyle özetleyebiliriz. Bilgisayarı ilk kullanmaya başlayan birisi diyelim ki Microsoft Office World programını kullanmaya kalkıştı. Bunda fontlarla ilgili bilgi edindi diyelim. Yazı yazmayı filan öğrendi diyelim. Sonra bu adam Excel programını kullanmaya başladı. İlk programı kullandığı gibi zorluk çekmeyebilir. Çünkü yazıları yazmasını bilir. Adama düşen sadece excel için gerekli bilgileri araştırıp öğrenmek.
İşte kodlama dilleride bu şekilde. Bir tanesini iyi öğrenirsen ve algoritma (nerede nelerin kullanılacağı.) konusunda kendini ilerletirsen diğer kodlama dillerinde en azından if, else, for, while, swich gibi şeyleri görünce bunun ne olduğunu anlar. Tabiki o adama gene düşen yeni bir dil gördüyse bilmediği şeyleri araştırmak, yazılmış olan şeyleri incelemek.
Aynen öyle bende questleri anlatırken temel şeyleri anlatacağım. when çeşitleri filan var. Onları da göstereceğim. En sonunda bi tane uygulama yaparak işi bitiririz. Bunun üstüne koyacak olan sizlersiniz. Quest yazımı için rehber konular forumlarda da mevcut.Aslında bi ara bakmıştım questleri kurcalamıştım.Zaten bu işler kurcalama deneyerek falan öğreniliyor.
Sıkıntı yok Eray kardeşimiz yardımcı oluyor. Isı rasgeldin.Bende lua 0 herkez lua bilir ben bilmiyorum.
Elimden geldiğince Aklımda videolara misafir davet etme planım var. İki ağızdan anlatmak gibiSıkıntı yok Eray kardeşimiz yardımcı oluyor. Isı rasgeldin.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi olur Hafta sonu çocuklardan fırsat bulsam katılmak isterim.Elimden geldiğince Aklımda videolara misafir davet etme planım var. İki ağızdan anlatmak gibi
Yanlız src kısmınıda biraz daha çok anlatabilirsin.Elimden geldiğince Aklımda videolara misafir davet etme planım var. İki ağızdan anlatmak gibi
Bildiğim kadarı ile. Sonuçta ben c ve pythona hakim birisi değilim. Şu ana kadar edindiğim tecrübeleri anlatacağım. En azından bundan yola çıkarak kendi çapınızda ufak tefek şeyler yapabilirsiniz. Bende halen öyleyim zaten.Yanlız src kısmınıda biraz daha çok anlatabilirsin.
Güncel atmaya gerek yok.
maksat yukarda gözüksün diye simetri hastalığıGüncel atmaya gerek yok.
Elimden geldiğince Aklımda videolara misafir davet etme planım var. İki ağızdan anlatmak gibi
Geçen evine kadar takip ettim nedense o aklıma geldiÇok iyi olur biraz klişe laf olcak ama severek takip ediyoruz
bende nedenini bulamadımGeçen evine kadar takip ettim nedense o aklıma geldi
Normalde sitemizde böyle mesajlar atmak yasak. Her ne olursa olsun güncel mesajlarını normal silerim. Çünkü hiçbir anlamı yok. Zaten bir konu tutuluyorsa o sürekli güncel kalacaktır.maksat yukarda gözüksün diye simetri hastalığı