Void Project - Geliştirme Günlüğü

#Update;
  • Dungeon Notification yazıldı.
  • Dungeon veya boss çağırma her iki şekilde de PM olarak bildirim gelecek şekilde ayarlandı.
1727882191918.webp

1727882215598.webp

#Update;
  • In-Game Client Register(Oyun içi-Client üzerinden bağımsız kayıt)
  • Bazı kontrol eksikleri(özellikle geri dönüşler) vardı bunları da tamamlamış olduk, videoda belirtmeye çalıştım.

kodlarını atsana bişey test edicem acil

#Update;
  • Update Vulkan Graphic API
  • Yapılan testlerde diğer GPU köprü görevlerinde çok daha stabil, performanslı ve kararlı olduğunu gördük(AMD ve Nvidia GPU'larda modelden modele bile değişkenlik gösterebiliyor not etmiş olayım).
  • Bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösterdiği için config şeklinde ayarlandı.
  • Şuan için isteyen kişiler bilgisayarlarının konfigürasyonuna göre API'yi seçebilecek.
  • Bu sayede hangi API'nin kendi bilgisayarlarında daha iyi performans verdiğini kendileri belirleyecekler.

Son düzenleme:
#Update;
  • Global Ranking - Yakında(Genel ve Sezon)
  • İki ayrı şekilde sınıflandırılacak.
  • Oyun sahipleri açısından sezon ve genel sıralama için ayrı ayrı kategorize edilebilecek.
  • Veriler manuel veya otomatik update edilebilecek(bir player'in verisini anlık olarak silebilir veya tamamını komple sıfırlayabilirsiniz).

1729411348162.webp

#Update;
  • Savaş Gücü Puanı (SG Point)
  • İstediğiniz, dilediğiniz herşeyden güçlenecek, artacak şekilde ayarlama yapılabilir.
  • İstatistik penceresinde güncel SG'nizi görebilirsiniz.

1729413154227.webp

en son paylaştığın filesi inceledim.
oyun akıyor wslerde kasma donma yok.
Eksikliklere gelince.
standart bir altyapı filese göre client.exe 2 kat kasıyor.
kar yağışı çalışmıyor.
kadim efsun yok.
oyuna girerken ilk anda yön tuşları çalışmıyor.
oyuna tıkalyıp sonra yön tuşları çalışıyor.
oyun seçeneklerinden çıkmak için esc bassam çıkış yapmıyor.
birde atack yaparken kılıç sallarken ses sonradan geliyor martysama altyapıda karşılaştırdım

efsun botu sunucuyu çok yorar kadim ekleyebilirsin.

dreamfancy lalaker test ettim hileler çalışmıyor.
ama yapabilen çıakr mı bimliyorum chet engine test etmedim.

clienti kastıran cef browser olduğunu tahmin ediyorum

Son düzenleme:
en son paylaştığın filesi inceledim.
oyun akıyor wslerde kasma donma yok.
Eksikliklere gelince.
standart bir altyapı filese göre client.exe 2 kat kasıyor.
kar yağışı çalışmıyor.
kadim efsun yok.
oyuna girerken ilk anda yön tuşları çalışmıyor.
oyuna tıkalyıp sonra yön tuşları çalışıyor.
oyun seçeneklerinden çıkmak için esc bassam çıkış yapmıyor.
birde atack yaparken kılıç sallarken ses sonradan geliyor martysama altyapıda karşılaştırdım

efsun botu sunucuyu çok yorar kadim ekleyebilirsin.

dreamfancy lalaker test ettim hileler çalışmıyor.
ama yapabilen çıakr mı bimliyorum chet engine test etmedim.

clienti kastıran cef browser olduğunu tahmin ediyorum
Standart bir altyapıya göre göre kasma steptimer yüzünden. Timer yerine steptimer kullanımı mevcut. Bu yüzden kare oranları atlamalı ama daha yüksek gelecektir. Aksi halde kullanılan granny, speedtree gibi objelerin hızını el ile ayarlaman gerekecek. Steptimer her bir kareyi hesaplayabilir ama timer bunu yapamaz. Timer bir başlangıç ve bitişe bakar. Steptimer ise adım adım işlem yapmana olanak sağlar. Göz aşinalığı olmadığı için kasma gibi gelmesi normal. Kar yağışı gibi şeyleri sildim diye hatırlıyorum. Yön tuşlarının ilk anda çalışmama sebebi, input keyboard ve akıllı işaretçiler. Oyun seçeneklerini düzenlerken ise escape hide'ı silmiş olabilirim. Atak yaparken çok az milimlik ses gecikmesi ise tamamen tekrardan steptimer ile alakalı. 1/61 en optimali bu şekilde. Efsun botu dbcache tabanlı. Sunucu işini düşünüyorsanız biraz daha yavaşlatabilirsiniz, sorun olmayacaktır. Hilelerin çalışmaması normal. Kontrolleri var ek olarak Game - Client x64 mimarisine sahip, bot harici çalışabilecek pek bir hile yok. Cef browser'ı kapatabilirsiniz oyun içi nesne market mevcut. Son olarak cython + vfs ve modül kontrollü bir pack yapısı mevcut, kısacası açılamaz ve kolay kolay inject edilemez.:)

Son düzenleme:
Geri