Google Drive ilk indirmemde %90 da kota aştı.Bu flesı alıp biraz uğraşmak gerekebilir. Boyutuda bir hayli yüksek.
Aynen konu sahibi dosyaları ayrı ayrı yüklerse çok iyi olur.Aslında geliştirmek isteyenler için client, source ve filesi ayrı ayrı yüklemek lazım. Metin2 filesi için 6gb yakın boyut gerçekten çok yüksek
Bunla ilgili biraz daha açıklama ekler misiniz? Oyunu çökeltecek kodlar mı eklenmiş?Oyun kuracak arkadaşlar Src içinden Player'ların " / " ile yazacakları tüm kodları deaktif etsinler
çalışmayan yerler var, işlevsiz yerler var" /sair " felan vardı onları ben komple kapattım oyun çökmediBunla ilgili biraz daha açıklama ekler misiniz? Oyunu çökeltecek kodlar mı eklenmiş?
Denemedim ancak kodları inceledim şimdi. Freebsd kısmında 9.2 veya 9.3 sürümüyle build edebilirsiniz.freebsd ve visual studio'nun hangi sürümü. ??????????????????????
Cevabın için teşekkür ederim.Denemedim ancak kodları inceledim şimdi. Freebsd kısmında 9.2 veya 9.3 sürümüyle build edebilirsiniz.
Client kısmı ise büyük ihtimal 2013
Daha karpuz kesecektik hocam. Nereye?
Burada ortalık kızışmak üzere , bana müsade. Konuyla alakam yok, arkadaşları tanımıyorum hocamDaha karpuz kesecektik hocam. Nereye?