Legendy v4 Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan test123123
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 36
  • Gösterim Gösterim 1K
filesi kurdum güzel ama
Damage is equal or below 0.

syseri var

marty 5.4 filesde böyle bir hata alıyorum

1.webp

bu filese elf ekli olan paylaşılmıştı elinde olan atabilirmi

matrix_card sistemini revize etmişler sanki :D chatpgtye sordum @CuRSED

MatrixCard Sistemi ile PIN Kod Girişi Nasıl Olabilir?​

1. Kullanıcı Giriş Adımları:
    • Kullanıcı ID ve şifresini doğru bir şekilde girdikten sonra, MatrixCard doğrulaması başlar.
    • Bu doğrulama, kullanıcıdan belirli bir MatrixCard PIN veya doğrulama kodu girilmesini isteyebilir.
  2. MatrixCard PIN Sistemi:
    • MatrixCard sistemi, bir matrisin içinde bulunan gizli koordinatları doğrulamak için kullanılır. Burada matris, XOR şifreleme ve rastgele oluşturulmuş koordinatlar ile belirli bir kombinasyon oluşturur.
    • Bu kombinasyon, bir PIN kodu gibi çalışabilir. Örneğin, her bir "kart" belirli bir satır ve sütuna karşılık gelir. Kullanıcı, bu koordinatları doğru şekilde çözerek doğru PIN kodunu girer.
  3. Doğrulama Adımları:
    • İlk olarak, kullanıcının MatrixCard doğrulama kodunu (PIN) alması için bir matris verilir. Bu matris, her kullanıcının hesabına özgü olabilir.
    • Kullanıcı doğru MatrixCard koordinatlarını (veya PIN’i) girerse, sistem doğru girişi kabul eder ve oyuncuya giriş izni verir.

Örnek Senaryo:​

• Kullanıcı Girişi:
    • Kullanıcı, ID ve şifresini girer. Bu bilgiler doğruysa, sisteme giriş yapmalarına izin verilir.
    • Ancak, giriş işlemi tamamlanmadan önce, bir MatrixCard doğrulama aşaması gelir. Sistem, kullanıcıya rastgele seçilmiş 4 veya 6 koordinatlı bir doğrulama kartı gösterir (bu kart, şifreli veya şifre çözülmüş olabilir).
  • PIN Kodu (MatrixCard) Girişi:
    • Kullanıcı, doğru koordinatları (veya PIN’i) girerse, giriş işlemi tamamlanır.
    • Örneğin, kullanıcıya şu koordinatlar verilir:
      • A1, B2, C3, D4
    • Kullanıcı, doğru MatrixCard kart kombinasyonunu çözerek bu koordinatları girer.
  • PIN'in Doğrulanması:
    • Sistem, girilen koordinatları doğru çözerek, doğrulama kartı ile karşılaştırır. Eğer doğruysa, giriş izni verilir.

Son düzenleme:
Bu filesde 2 ch aktif bunu 4e çıkarmak istiyorum ama yapamadım yardmcı olurmusunuz

Bu filesde 2 ch aktif bunu 4e çıkarmak istiyorum ama yapamadım yardmcı olurmusunuz

Sanırım sonradan ch dosyalarını silmiş. gen_settings.py dosyasına bakınca 4 ch de aktif gözüküyor. sh admin_panel.sh koduyla çalıştırıp 666 seçeneği ile kanal dosyalarını baştan oluşturmasını deneyebilirsin.

Geri