Kaiser SF | Changelog

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 81
  • Gösterim Gösterim 5K
Güncelleme:
Giriş ekranındaki hesap kaydetme özelliği, ilk zamanlar yaptığım şekilde kalmıştı ve sürekli ertelemiştim. Aylar sonra bir çılgınlık yapıp hesap kayıt sistemini biraz geliştirdim.
  • Kodlarda genel olarak düzenlemeler yapıldı ve fazlalık olan kısımlar sadeleştirildi. Bazıları silindi.
  • Bu sistemi ilk hazırladığımda çok basit bir mantıkla oluşturmuştum, artık ilk haline göre daha güvenli bir hale dönüştürdüm.
  • Kayıt sınırı 4 ile sınırlıdır.
  • Kaydedilen hesaplar regedit içinde falanca ücra bir köşede tutulur ve dosya isimleri(kayıt dizini) karmaşıktır.
  • Python taraflı tüm kontroller ve işlemler dinamik olacak şekilde hazırlandı.
  • Kayıtlı hesap sırası her zaman korunur.(Videoda görüldüğü gibi.)
  • F1-F2-F3-F4 tuşları kayıtlı hesap numarasına göre otomatik giriş yapar. (F1 -> 1.hesap gibi.)
  • Regedit içindeki kayıtlar birileri tarafından bir şekilde bulunsa bile bilgiler şifrelenmiş halde olacağı için doğrudan kullanılamaz. Bu bilgileri kullanabilmek için şifrelenmiş verileri çözmesi gerekecektir. Şifreleme için gerekli olan anahtarı ben oluşturdum, dolayısıyla kolay bir şekilde çözülmesi için src içinden bu anahtara ulaşılması gerekecektir. Bunun haricinde çözülmesi pek kolay olmayacaktır. (Elbette %100 güvenlik vaad etmiyorum. Amaç sadece işleri zorlaştırmak.)

Örnek:
    ID
    : kaiser
    Şifre: kaiser123

Kayıt şekli:
    ID
    : ¿#mVWdaQ=?9mR
    Şifre: pK2gjaCT!&nFGk3r0#_?^2Q