HSM Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 53
  • Gösterim Gösterim 1K
ikarus ultimate v2'de bir sürü bug var game core veriyor yüksek onlineda denendi ve tüm emekler çöp benden demesi. zaten kodlardan anlayan iyice bakınca ne demek istediğimi anlayacak.
Bahsettiğin durum warezden alınıp kullanıldığında mı oldu yoksa ücretiyle ikarustan mı temin edip öyle bir durum yaşandı ?

can tolip oto av.
eksikler:
oto loginde uyarlama eksikliği
beceriler slota girmiyor
iksirler test edilmedi
affect gözükmüyor o da benden kaynaklı bir problem sanırım kontrol edilecek

can tolip oto av.
eksikler:
oto loginde uyarlama eksikliği
beceriler slota girmiyor
iksirler test edilmedi
affect gözükmüyor o da benden kaynaklı bir problem sanırım kontrol edilecek

sorunların hepsi benden kaynaklıymış :D
oto login dışında bir şeyi kalmadı. hezarfenin filesinin effect packını açamadığım içinde oto av kullanan karakterlerin effecti gözükmüyor başka bir eksiği yok. beceriler slota girmiyor kısmı sadece büyülü kılıç becerisi girmiyormuş :D

Oto avda acaba duvara takıldığında nasıl bir yönlendirme sağlıyor ve bir slot duvarın içine girdiğinde o slotta kalırsa çar sıkışıyor mu bunu test etmek lazım moblara yönelimleri nasıl işliyor bunu test etmek lazım sanırım. Ayrıca ellerinize sağlık sevgili hocam. Bu yolda başarılarınızın devamını dilerim.

Dungeon takip (ışınlanmalı ve süreyi görebildiğin) eklenebilir.
Official Pet ve Set Bonusu sistemi eklenebilir.
Yeni tip Official Envanter görünümü eklenebilir.
Yeni simya Ametist eklenebilir.
Yohara levelı ve yohara mapleri eklenebilir.

Tabi bunlar sizin nasıl bir server files istediğinizde bağlı mesela ben meslekler konusunda detaya girmek isterdim eğer bilseydim. Madenciliğe biraz daha fazla cevher ve seçenek ekleyip toplayıcılık kısmınada geçiş yapardım.

Oto avda acaba duvara takıldığında nasıl bir yönlendirme sağlıyor ve bir slot duvarın içine girdiğinde o slotta kalırsa çar sıkışıyor mu bunu test etmek lazım moblara yönelimleri nasıl işliyor bunu test etmek lazım sanırım. Ayrıca ellerinize sağlık sevgili hocam. Bu yolda başarılarınızın devamını dilerim.

Dungeon takip (ışınlanmalı ve süreyi görebildiğin) eklenebilir.
Official Pet ve Set Bonusu sistemi eklenebilir.
Yeni tip Official Envanter görünümü eklenebilir.
Yeni simya Ametist eklenebilir.
Yohara levelı ve yohara mapleri eklenebilir.

Tabi bunlar sizin nasıl bir server files istediğinizde bağlı mesela ben meslekler konusunda detaya girmek isterdim eğer bilseydim. Madenciliğe biraz daha fazla cevher ve seçenek ekleyip toplayıcılık kısmınada geçiş yapardım.
yeni official envanter görünümünü bir daha eklemem hayatta :D ama diğerleri olabilir. cantolipin satış konusunda aradığın detayları bulabilirsin oradan bak istersen

yeni güncellememiz yeni grafikler :D yavaş yavaş alıştıra alıştıra geçeceğiz. akşam 11 de yeni güncelleme gelir herhalde konuya :D 1 saatte anca bu kadar.​

1113_113806.webp

Geri