HSM Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 47
  • Gösterim Gösterim 873
6 sayfasını da göstereyim dedim :D ufak bir uyarlama sorunu vardı onu da hallettik. k envanteri de listeye ekleyebiliriz :D

1109_221355.webp

1109_221356.webp

1109_221357.webp

1109_221358.webp

1109_221359.webp

1109_221400.webp

k envanterden yere eşya atarken sıkıntı çıkıyordu onu düzelttim başka da sorunu kalmadı. bugün boş geçti :D istek sistemleri olan varsa yoruma yazabilir değerlendirip aradan seçip ekleyeyim.

warez olan martyde ve 1 tane fileste vardı official files hemde c++ ile çalışan onu sökebilirsin
paylaşan kişi client tarafını kapatmış şüpe ettim acaba bişeyimi var diye ondan bulaşmadım iş yaparmı diyorsun

ah şu levelli pet sistemi :ROFLMAO: ben valiandan söküp düzenleyip official gui geçirecem. çok uğraştıracak ama olsun.
4 5 gündür belki 3 4 farklı filesten söktüm yaw hep sorunlu sıkıntılı

paylaşan kişi client tarafını kapatmış şüpe ettim acaba bişeyimi var diye ondan bulaşmadım iş yaparmı diyorsun

4 5 gündür belki 3 4 farklı filesten söktüm yaw hep sorunlu sıkıntılı
yapar her türlü. ölüsü bile questle çalışanından iyidir.

sırf bir şey yapmamış olmak için yerden item toplama zımbırtısının reworklenmiş halini ekledim. video diye biraz kasıyor olabilir tık diye topluyo yerdekileri.

ikarus ultimate v2'de bir sürü bug var game core veriyor yüksek onlineda denendi ve tüm emekler çöp benden demesi. zaten kodlardan anlayan iyice bakınca ne demek istediğimi anlayacak.

ikarus ultimate v2'de bir sürü bug var game core veriyor yüksek onlineda denendi ve tüm emekler çöp benden demesi. zaten kodlardan anlayan iyice bakınca ne demek istediğimi anlayacak.
yıkıcı olmak yerine yapıcı olalım. gördüğün buglardan bahsedebilirsin

Geri