Freebsd, komut istemci de yani cmd ekranıyla derleniyo. Windows server ise visual studio ile derleniyo, clienti derler gibi derliyosun. Zaten o yüzden windows server kullanılmaya çalışılıyo çünkü sistem eklerken visual studionun önerileri ve kod yazma mekanikleri çok kolaylaştırıyo yazmayıfreebsd uyarlamak için ne yapmak lazım bunun için bir konu veya bir video varmı yapalım herkes kullansın
veya windows serverde buil işlemleri nasıl oluyor
evetgame sourceyi nasıl derliyuoruz direkt sln yi acıp sağdan secip release olarak mı derliyoruz
teşekkür ederim npclerin hiç biri açılmıyor bişey yapmamız gerekiyor mu
orada bir sıkıntı yapmışım fakat sebebini bulamadım bazı npcler açılmıyor sadece. bazıları da açılıyor. geriye dönük baktım ama bir şey bulamadım.teşekkür ederim npclerin hiç biri açılmıyor bişey yapmamız gerekiyor mu
incelediğim kadarıyla market silah zırh vb hiç biri açılmadı envanter bazen bug a giriyo itemlere tıklanmıyo normal envanter sat sil aynı sekilde diğer hataları bi şekilde çözebilsek bence filesin önü çok açık gibi geldi piyasadaki cogu filesten düzgünorada bir sıkıntı yapmışım fakat sebebini bulamadım bazı npcler açılmıyor sadece. bazıları da açılıyor. geriye dönük baktım ama bir şey bulamadım.
ben artık uğraşmıyorum çözüp konuya eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz ama benim tarafımdan güncelleme gelmeyecek daha konuya onu net şekilde söyleyebilirim.incelediğim kadarıyla market silah zırh vb hiç biri açılmadı envanter bazen bug a giriyo itemlere tıklanmıyo normal envanter sat sil aynı sekilde diğer hataları bi şekilde çözebilsek bence filesin önü çok açık gibi geldi piyasadaki cogu filesten düzgün
Bu files ile 2-3 gündür vakit geçiyorum. Satıcı silahçı ve zırhçılara çözüm bulamadım. Onclick hatası veriyor.incelediğim kadarıyla market silah zırh vb hiç biri açılmadı envanter bazen bug a giriyo itemlere tıklanmıyo normal envanter sat sil aynı sekilde diğer hataları bi şekilde çözebilsek bence filesin önü çok açık gibi geldi piyasadaki cogu filesten düzgün
kanıt için teşekkürler.Teşekkürler, elinize sağlık.
19574 eklentisini görüntüle
localhost olduğu için ip değiştirmeye gerek yok. 4 ch açılabilir fakat portları felan ayarlamak gerek.Eline emeğine sağlık, ilk defa böyle kurdum teşekkürler. FreeBSD kurulumlarında serverinfodan IP adresimizi değiştiriyorduk bunda hiç değiştirmeden girdik bu nasıl oluyor bir de 4 ch açmak mümkün mü biraz mariadb eğitimi almam gerekecek sanırım, iyi forumlar
19909 eklentisini görüntüle
userinterface konumunu bulamadım hocam :/Gölgesi gözükmeyenler ben dosyaları paylaşırken hedefin gölgesi seçeneği 1 işaretliymiş sanırım bu da tüm gölgeleri kapatıyor. Onu 4'e çekerseniz gölgeler açılır.
Nesne market için fix ilgili kod bloğunu komple değiştirin:
UserInterface.cpp:int CPythonApplication::CheckDeviceState() { CGraphicDevice::EDeviceState e_deviceState = m_grpDevice.GetDeviceState(); switch (e_deviceState) { case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NULL: return DEVICE_STATE_FALSE; case CGraphicDevice::DEVICESTATE_BROKEN: return DEVICE_STATE_SKIP; #ifdef ENABLE_FIX_MOBS_LAG case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NEEDS_RESET: m_pyBackground.ReleaseCharacterShadowTexture(); CRenderTargetManager::Instance().ReleaseRenderTargetTextures(); Trace("DEVICESTATE_NEEDS_RESET - attempting"); if (!m_grpDevice.Reset()) { return DEVICE_STATE_SKIP; } CRenderTargetManager::Instance().CreateRenderTargetTextures(); m_pyBackground.CreateCharacterShadowTexture(); break; case CGraphicDevice::DEVICESTATE_OK: break; default:; #else case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NEEDS_RESET: if (!m_grpDevice.Reset()) { return DEVICE_STATE_SKIP; } break; #endif break; } return DEVICE_STATE_OK; }
client src içindeuserinterface konumunu bulamadım hocam :/