freebsd uyarlamak için ne yapmak lazım bunun için bir konu veya bir video varmı yapalım herkes kullansın
veya windows serverde buil işlemleri nasıl oluyor

freebsd uyarlamak için ne yapmak lazım bunun için bir konu veya bir video varmı yapalım herkes kullansın
veya windows serverde buil işlemleri nasıl oluyor
Freebsd, komut istemci de yani cmd ekranıyla derleniyo. Windows server ise visual studio ile derleniyo, clienti derler gibi derliyosun. Zaten o yüzden windows server kullanılmaya çalışılıyo çünkü sistem eklerken visual studionun önerileri ve kod yazma mekanikleri çok kolaylaştırıyo yazmayı

teşekkür ederim npclerin hiç biri açılmıyor bişey yapmamız gerekiyor mu
orada bir sıkıntı yapmışım fakat sebebini bulamadım bazı npcler açılmıyor sadece. bazıları da açılıyor. geriye dönük baktım ama bir şey bulamadım.

orada bir sıkıntı yapmışım fakat sebebini bulamadım bazı npcler açılmıyor sadece. bazıları da açılıyor. geriye dönük baktım ama bir şey bulamadım.
incelediğim kadarıyla market silah zırh vb hiç biri açılmadı envanter bazen bug a giriyo itemlere tıklanmıyo normal envanter sat sil aynı sekilde diğer hataları bi şekilde çözebilsek bence filesin önü çok açık gibi geldi piyasadaki cogu filesten düzgün

incelediğim kadarıyla market silah zırh vb hiç biri açılmadı envanter bazen bug a giriyo itemlere tıklanmıyo normal envanter sat sil aynı sekilde diğer hataları bi şekilde çözebilsek bence filesin önü çok açık gibi geldi piyasadaki cogu filesten düzgün
ben artık uğraşmıyorum çözüp konuya eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz ama benim tarafımdan güncelleme gelmeyecek daha konuya onu net şekilde söyleyebilirim.

Bu files ile 2-3 gündür vakit geçiyorum. Satıcı silahçı ve zırhçılara çözüm bulamadım. Onclick hatası veriyor.
Kendi çözümüm şu oldu;

9007 ve 9008 vnum ları kullanarak silahçı ve zırhçıyı özel olarak dizdim. Satıcıyı kaldırdım ve 9004 olay yardımcını ekledim itemleri dizdim.

Tabii sırf öğrenmek bilgi adına araştırdım. Mob_protoda onclick 1 olması gerekirken 2 oluyor. eğer 1 yaparsak pencereler açılıyor. Fakat sunucu resetleyince SQL tekrar 2 ye geçiyor.

Aynı zamanda NPC lerin isimlerinide değiştiremiyorum yine server başlattığım zaman sıfırlanıyor.

Satıcıların açılmama sorununu çözdüm şaka gibi gezerken buldum :)

\home\main\srv1\share\conf konumunda mob_proto var. notepad++ ile açıp 9001 9002 9003 aratıp onlick kısmını tespit edip 2 yazanı 1 yapınız :)

Bu filesi sevdim sürekli bir şeyler düzeltmek şimdilik keyifli :D

Teşekkürler, elinize sağlık.
1.webp

Eline emeğine sağlık, ilk defa böyle kurdum teşekkürler. FreeBSD kurulumlarında serverinfodan IP adresimizi değiştiriyorduk bunda hiç değiştirmeden girdik bu nasıl oluyor bir de 4 ch açmak mümkün mü biraz mariadb eğitimi almam gerekecek sanırım, iyi forumlar
1105_224813.webp

Eline emeğine sağlık, ilk defa böyle kurdum teşekkürler. FreeBSD kurulumlarında serverinfodan IP adresimizi değiştiriyorduk bunda hiç değiştirmeden girdik bu nasıl oluyor bir de 4 ch açmak mümkün mü biraz mariadb eğitimi almam gerekecek sanırım, iyi forumlar
19909 eklentisini görüntüle
localhost olduğu için ip değiştirmeye gerek yok. 4 ch açılabilir fakat portları felan ayarlamak gerek.

Gölgesi gözükmeyenler ben dosyaları paylaşırken hedefin gölgesi seçeneği 1 işaretliymiş sanırım bu da tüm gölgeleri kapatıyor. Onu 4'e çekerseniz gölgeler açılır.

Nesne market için fix ilgili kod bloğunu komple değiştirin:

UserInterface.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
int CPythonApplication::CheckDeviceState()
{
    CGraphicDevice::EDeviceState e_deviceState = m_grpDevice.GetDeviceState();

switch (e_deviceState)
    {
    case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NULL:
        return DEVICE_STATE_FALSE;

case CGraphicDevice::DEVICESTATE_BROKEN:
        return DEVICE_STATE_SKIP;

#ifdef ENABLE_FIX_MOBS_LAG
    case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NEEDS_RESET:
        m_pyBackground.ReleaseCharacterShadowTexture();
        CRenderTargetManager::Instance().ReleaseRenderTargetTextures();