Fast Loading

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 60
  • Gösterim Gösterim 3K
1713216390224.png

Dosya Eklentileri

ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER yazan yerleri kendi defineniz neyse o şekilde düzenleyip denermisin

Bu yanlış. Bunun yerine direk gelen veriyi 0 döndürün. Daha sağlıklı. Zira bazı dosyalarda karakter seçime atma gibi sorunlar yaratabiliyor.
Değiştirelecek kod:
Genişlet Daralt Kopyala
Arat;
 def SetAlpha(self, alpha):
 Bul;
 color = grp.GenerateColor(0.0, 0.0, 0.0, alpha)
 Değiştir;
 color = grp.GenerateColor(0.0, 0.0, 0.0, 0.0)

Bana fade olan haline yani eski haline çevirip özelden uiPhaseCurtain ve IntroSelect iletirsen yardımcı olabilirim.
İkisini yapıncada düzeliyor fakat üstteki 1.0 ı değiştirme olayında hesaba girişte sürekli yeni imparatorluk seçe geliyordu bende
grp.generatecoloru düzenlemek sorunsuz kaldırdı teşekkürler.

ben bunu ekledimde at skill'i kullanınca böyle bir syserr veriyor ve 3. at skill'ini hiç kullanmıyor;

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
0922 19:54:41153 :: Not a valid .WAV file: sound/pc/sura/skill/horse_splash.wav
0922 19:54:41154 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/pc/sura/skill/horse_splash.wav)

ben bunu ekledimde at skill'i kullanınca böyle bir syserr veriyor ve 3. at skill'ini hiç kullanmıyor;

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
0922 19:54:41153 :: Not a valid .WAV file: sound/pc/sura/skill/horse_splash.wav
0922 19:54:41154 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/pc/sura/skill/horse_splash.wav)
şimdi denedim bende syseer düşmüyor fakat skili de dediğin gibi kullandırmıyordu şu dosyayı deneyebilirmisin ?

Dosya Eklentileri

şimdi denedim bende syseer düşmüyor fakat skili de dediğin gibi kullandırmıyordu şu dosyayı deneyebilirmisin ?
2. at skilini kullanınca bu hatayı veriyor ama skill i normal şekilde kullanıyor. 3. skill de tık yok onu hiç kullanmıyor. 1 skill de sıkıntı yok.

2. at skilini kullanınca bu hatayı veriyor ama skill i normal şekilde kullanıyor. 3. skill de tık yok onu hiç kullanmıyor. 1 skill de sıkıntı yok.
syseer galiba ses dosyası olmadığı için veriyor

3. skilin verdiğim dosya ile çözülmesi gerekiyor allah allah testi asker at ile deneyebilirmisin ?

syseer galiba ses dosyası olmadığı için veriyor

3. skilin verdiğim dosya ile çözülmesi gerekiyor allah allah testi asker at ile deneyebilirmisin ?
skill kullanınca ses geliyor ama syserr vermeye devam ediyor ve 3. skill düzelmedi.

Dosya Eklentileri

skill kullanınca ses geliyor ama syserr vermeye devam ediyor ve 3. skill düzelmedi.
galiba benim yüklediğim dosyayı build almadınız :D yine eskisi gibi cünkü yüklediğiniz dosya

şöyle tarif edeyim

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
//arat
// 8 tane var bu koddan bazılarınnın altında eksik var
{ HORSE_SKILL_WILDATTACK, "skill_wildattack.msa", 0 },

//eksik olanlara altına şunu ekle
// bu kodu hepsinin altına eklediğinde toplam 10 tane olacak

{ HORSE_SKILL_SPLASH, "skill_splash.msa", 0 },

bu 3. skil için çözüm ses içinde bakayım çözersem haber ederim

galiba benim yüklediğim dosyayı build almadınız :D yine eskisi gibi cünkü yüklediğiniz dosya

şöyle tarif edeyim

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
//arat
// 8 tane var bu koddan bazılarınnın altında eksik var
{ HORSE_SKILL_WILDATTACK, "skill_wildattack.msa", 0 },

//eksik olanlara altına şunu ekle
// bu kodu hepsinin altına eklediğinde toplam 10 tane olacak

{ HORSE_SKILL_SPLASH, "skill_splash.msa", 0 },

bu 3. skil için çözüm ses içinde bakayım çözersem haber ederim
yok düzelmiyor

Geri