- Ticaret Puanı
- 0
Bakmadan bilemessin ama çalışıyor.Elinize sağlık. Files güzel fakat files linkleri kırılmış. Yenileme şanşınız varmıdır?
Birde filesde erjerha tılsımları neden aktif olmaz. Çözümü nedir?]
Bakmadan bilemessin ama çalışıyor.Elinize sağlık. Files güzel fakat files linkleri kırılmış. Yenileme şanşınız varmıdır?
Birde filesde erjerha tılsımları neden aktif olmaz. Çözümü nedir?]
Daha önceden paylaşılmış bir files veya simyacının questini bularak yapabilirsiniz. Daha önceden paylaşılmış filesten simya questini alabilirsiniz.tamam indirdim fakat simya sistemi çalışmıyor !
sebebi nedir ve düzeltmek için hangi dosyaları düzenlemem gerekiyor??
Belirttiğiniz için teşekkür ederim. @mustafask eğer iznin olursa sizin paylaştığınız dosyayı kendim yükleyip paylaşmak istiyorum. Çünkü link kırılmış.slmLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.bu link olmiyor
Zamanında sizin dosyaları kendi mega hesabıma çekmiştim. Link kırılma ihtimaline karşı.kusura bakmayın benim pak daresinde kücük bi sorun oldu paylaşabilirsiniz eger elinizde yoksa tekrar yükleyip paylaşa bilirim.
Freebsd yeni kuranlar için gerekli lib dosyalarıdır. Belirttiğiniz için teşekkür ederim. Şu linkteki lib dosyalarını kullanabilirsiniz.lib dosya linkleri calışmıyor
Freebsd 9.2'de tabikide çalışır.freebsd 9.2 de calışırmı
libstdc++.so.6 bu lib dosyası yok hata alıyorum
Lib kurulumlarını tekrar yapman gerekiyor. Tavsiye olarak freebsd 10.0 veya 10.1 kullan ve mysql ve lib kurulumunu yap hem güncel olan o hemde sorunsuz bir şekilde filesini kullanabilirsin. vhd uzantılı filesleri kullanan pek kalmadı.ben en başta .vhd uzantılı bi server files bulup serverı kurdum sonrasında bu server filesle değiştirdim ama bu sefer servera girilmiyo acaba sorun nedir pek çok server filesle denedim ama onlarda açılmadı ayrıca virtualda server açılırken bazı libler istiyo bazılarını buldum ama bunu bulamadım bunlar önemlimi "libpng15.so.15"
freebsd 10 ayrıntılı bişekilde güzel anlatan video varsa link atarmısınız.Lib kurulumlarını tekrar yapman gerekiyor. Tavsiye olarak freebsd 10.0 veya 10.1 kullan ve mysql ve lib kurulumunu yap hem güncel olan o hemde sorunsuz bir şekilde filesini kullanabilirsin. vhd uzantılı filesleri kullanan pek kalmadı.
MySQL 5.7.10 indiriyorum 5.5 de freebsd sürümü yok sıkıntı olurmu bide freebsd10 yazıyo mysql açıklamasında 10.1 dede olurmufreebsd 10 ayrıntılı bişekilde güzel anlatan video varsa link atarmısınız.Lib kurulumlarını tekrar yapman gerekiyor. Tavsiye olarak freebsd 10.0 veya 10.1 kullan ve mysql ve lib kurulumunu yap hem güncel olan o hemde sorunsuz bir şekilde filesini kullanabilirsin. vhd uzantılı filesleri kullanan pek kalmadı.
MySQL 5.7.10 u denemedim fakat sorun çıkmaz büyük ihtimalle, freebsd 10 ve 10.1 de files sorunsuz çalışıyor. Test edildi.MySQL 5.7.10 indiriyorum 5.5 de freebsd sürümü yok sıkıntı olurmu bide freebsd10 yazıyo mysql açıklamasında 10.1 dede olurmu
Bu tür videolar çekmeyi planlıyorum. Source build etme, freebsd kurmak filan. Laptop kullanıyorum ses giriş jakı sorunlu olduğu için çekemiyorum. Kısa süre içinde alternatif çözüm üretip resmi youtube kanalımızda bu tür videoları paylaşacağım.freebsd 10 ayrıntılı bişekilde güzel anlatan video varsa link atarmısınız.
Bu tür videolar çekmeyi planlıyorum. Source build etme, freebsd kurmak filan. Laptop kullanıyorum ses giriş jakı sorunlu olduğu için çekemiyorum. Kısa süre içinde alternatif çözüm üretip resmi youtube kanalımızda bu tür videoları paylaşacağım.
Laptop'un kendi mikrafonu var lakin sesi kötü kayıt ettiği için videoların kalitesini bozacaktır.
Sesli anlatmayı planlıyorum. Daha güzel olur. Bir yandan anlatırken diğer yandan da gösteririm. Daha temiz bir anlatım olur.Videolarını en kısa sürede bekliyorum sesli olmasa bile editliyerek geçişli yazılar yazabilirsin.