- Ticaret Puanı
- 0
navicat şifresi filan yokmu bunun
Yorumlarda varilen full pack ile giriş yapabildim teşekürler.
Dosyaların yedeği bende mevcut değil. Eğer elinde olan varsa bildirirse konuyu güncelleyebiliriz. İnternetten de araştırmak lazım var mı diye. Normalde linklerin devamlılığını sağlamak konu sahibinin görevi lakin forumu bırakanlar için geçerli olmuyor.@Whistle eray linkler kırılmış.
Kilitliyorum ozaman konuyu.Dosyaların yedeği bende mevcut değil. Eğer elinde olan varsa bildirirse konuyu güncelleyebiliriz. İnternetten de araştırmak lazım var mı diye. Normalde linklerin devamlılığını sağlamak konu sahibinin görevi lakin forumu bırakanlar için geçerli olmuyor.
Arkadaşlar ben serveri kurdum herşeyi yaptım tam açıcam log hatası veriyor bana yardımcı olurmusunuz lütfen?
Merhabalar whistle adminimiz hastanede yatmaktadır. Onun yerine ben ilgileneyim buyrunmerhaba aktif bir konu değil ama whistle admin er geç cevap verecektir herşeyi yaptım fakat ıd şifre yazınca yanlış diyor birde bende oyun aktif felan yazmıyor böyle kalıyor resim ekleyemedim gitti üstüne basın açılır navicat putty felan giriyorum
düzenleme : şifre 123456 imiş ama bu sefer giriş yapılırken ????? hatası alıyorum syser boş
düzenleme 2: temiz metin2 pack kurdum root dosyasını ise unepk yerine eternexus ile açıp düzenledim bu sefer girdi belki birinin başına gelir diye aynısı silmiyorum bu mesajın yanındaki çarpılı resme tıklayın açılır kafayı yicemLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
problemi çözdüm düzenleme 2 de mevcutMerhabalar whistle adminimiz hastanede yatmaktadır. Onun yerine ben ilgileneyim buyrun
Eğer yapamadıysanız özelden teamviewer gönderin probleminizi çözelim.
Yeni indirme linklerini tekrar yükleyebilir misiniz, çok memnun olurum.Yorumlarda varilen full pack ile giriş yapabildim teşekürler.