Detaylı Mob Target İnfo Tam Sistem

16067 eklentisini görüntüle
sistemi sorunsuz ekledim hiç bir hata almadım ama buton gözükmüyor syser de vermiyor debug da baktığımda noname yazıyor sadece sorun neyden kaynaklı acaba
bu hatanın çeşitli sebebi var. Şöyle ki;
1. Pack taraflı eklemeleri yaptığınıza emin olun
2. yapılan değişikliklerden sonra pack dosyalarını kapatmayı denedinizmi ? Unutmuş olabilir yada başka yoldaki dosyaları kapatıyo olabilirsiniz.
3. Kodlar ekli olsa bile etc kısmını atmamış olabilirsiniz.

Bunları bi kontrol ederseniz sevinirim.

bu hatanın çeşitli sebebi var. Şöyle ki;
1. Pack taraflı eklemeleri yaptığınıza emin olun
2. yapılan değişikliklerden sonra pack dosyalarını kapatmayı denedinizmi ? Unutmuş olabilir yada başka yoldaki dosyaları kapatıyo olabilirsiniz.
3. Kodlar ekli olsa bile etc kısmını atmamış olabilirsiniz.

Bunları bi kontrol ederseniz sevinirim.
infoButton.SetParent(self)
infoButton.SetUpVisual("d:/ymir work/ui/pattern/q_mark_01.tga")
infoButton.SetOverVisual("d:/ymir work/ui/pattern/q_mark_02.tga")
infoButton.SetDownVisual("d:/ymir work/ui/pattern/q_mark_01.tga")
infoButton.SetEvent(ui.__mem_func__(self.OnPressedInfoButton))
infoButton.Hide()

uitarget.py dosyasında butonun yolunu belirle o yüzdendir büyük ihtimalle

1714954522395.webp

herşeyi doğru yapmama rağmen böyle bir hata alıyorum sebebini araştırdım ama hala bulamadım bilen yada yardımcı olabilecek biri varmı acaba?

1714989064847.webp

şimdide böyle bir hata almaya başladım o sorunu çözdüm ui.py mide ekledim yardımcı olabilcek varmı

Dosya Eklentileri

16817 eklentisini görüntüle

şimdide böyle bir hata almaya başladım o sorunu çözdüm ui.py mide ekledim yardımcı olabilcek varmı
öncelikle bu tarz sorunları soru cevap kısmına açarsan sevinirim. insanlar çözüm puanı kasarak forumda öne çıkabiliyorlar. ikinci olarak client src tarafında eksiğin olduğu için bu hatayı alıyorsun. client src tarafını düzgünce ekleyip tekrar dene.

Merhaba Arkadaşlar uzun uzun aradım ama bu kadar detaylısını bulamadım. Bulduğum bir konu vardı o da modülleri paylaşmış bırakmış ve kaynak kodları olan server files dosyalarını koymuş. İncelemek isterseniz buraya tıklayın.

Gözüken zihin taşları sürekli değişir, aynı zamanda açıklaması da onunla birlikte değişir.

Şimdi tam dosyalarını ekliyorum. İyi Kullanımlar.

14596 eklentisini görüntüle 14597 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Not: Hiç bir forumdan yada konudan alıntı değildir. Osmanlı2 ve Pachi Tunganın paylaştığı server files dosyalarından bizzat kendim söktüm. Ayrıca bazı yerleri farklıdır. Uzun uğraşlar sonucu sorunsuz kurulabilecek hale getirdim. Söktükten sonra bizzat kendi filesime kurdum. Rehberi takip ettiğiniz ve düzgün eklediğiniz sürece hiç bir sorun çıkarmaz o yüzden eklemek için bana yazmayınız. Hata alırsanız konu altından bildirin çözeriz. İyi kullanımlar.

Source :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Source :

Sadece MMOTutkunlarına Özeldir. Lütfen diğer yerlerde paylaşırken kaynak gösteriniz.
Teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar uzun uzun aradım ama bu kadar detaylısını bulamadım. Bulduğum bir konu vardı o da modülleri paylaşmış bırakmış ve kaynak kodları olan server files dosyalarını koymuş. İncelemek isterseniz buraya tıklayın.

Gözüken zihin taşları sürekli değişir, aynı zamanda açıklaması da onunla birlikte değişir.

Şimdi tam dosyalarını ekliyorum. İyi Kullanımlar.

14596 eklentisini görüntüle 14597 eklentisini görüntüle

Not: Hiç bir forumdan yada konudan alıntı değildir. Osmanlı2 ve Pachi Tunganın paylaştığı server files dosyalarından bizzat kendim söktüm. Ayrıca bazı yerleri farklıdır. Uzun uğraşlar sonucu sorunsuz kurulabilecek hale getirdim. Söktükten sonra bizzat kendi filesime kurdum. Rehberi takip ettiğiniz ve düzgün eklediğiniz sürece hiç bir sorun çıkarmaz o yüzden eklemek için bana yazmayınız. Hata alırsanız konu altından bildirin çözeriz. İyi kullanımlar.

Source :

Source :

Sadece MMOTutkunlarına Özeldir. Lütfen diğer yerlerde paylaşırken kaynak gösteriniz.
hocam kurulumda yardımcı olurmusun :D acemiyim birazda

hocam kurulumda yardımcı olurmusun :D acemiyim birazda
Malesef, içerisinde detaylı rehber hazırladım zaten. Rehbere uyduğun sürece bir sorun çıkmaz. Dosyaları doğru ekleme yapınız. Bir sorun olduğunda soru cevap bölümüne konu açın yardımcı olalım.

+ yardımcı olabilcek varmı rica etsem ya :(
Öncelikle hatan şu gmake clean çekiyosan gmake dep yazman gerekli çünkü tek tek derliyosun toplu derlerken depe gerek yok ama gameyi yada dbyi derlerken gmake clean yapıp sildirdikten sonra gmake dep yapıp toparlarman lazım daha sonra gmake -j20 yazacaksın yada 20 yerine kaç dosya eklemen gerekiyorsa onu yaz. Birde Makefile ye dosya adını eklemen gerekiyordu ekledinmi ?

Düzeltme: Dosyalara tekrar baktım. Makefileye eklenecek dosya yokmuş. Dediğim gibi gmake dep yazmadığın için hataları alıyosun. Çünkü BattleArena.cppye ekleme yapmıyorum. Ama hatan ordan kaynaklı görünüyo. gmake dep yazıp denermisin.

Son düzenleme:
yunus linki yenileyebilir misin?

yunus linki yenileyebilir misin?
Tabi

Düzeltme : Dün biraz drive de temizlik yaptım. Sanırım yanlışlıkla silmişim. Geri düzelttim link çalışıyor olması lazım. Bir sorun olursa bildirin düzeltelim. Yakın zamanda bu konuya bir kaç güncelleme ekliycem. Çok geç kaldım.

Son düzenleme:
Src tarafında anlatım gayet açık. Hem client hem game dosyalarını derlerken bi hata ile karşılaşmadım.
Pack tarafında bazı hatalar aldım.
1- Oyuna giriş yaptığımda mob info'da ? butonu görünmüyordu. tga uzantısını arattım, yolunun yanlış verildiğini gördüm onu düzelttim.
2-Integer veriyi string verisine dönüştürmek için NumberToString diye bir fonksiyon kullanılmış ama tanımı yapılmamış. Onun yerine python'ın içerisinde varolan str fonksiyonunu kullandım.
3- Sonra butona tıkladığımda yine açılmıyordu, debug client ile kontrol ettim. Benim dosyalarımda mevcut olmayan bonusları (kılıç savunması gibi) bulamadığı için paneli açmıyormuş. Onları da yorum satırı haline getirince paneli açabildim.

edit: Şimdi farkettim, yang bilgisi yazmıyormuş. Ona da bi bakayım
14614 eklentisini görüntüle
number to string hatasını nasıl çözdün silip str yazınca aynı hatayı veriyor

number to string hatasını nasıl çözdün silip str yazınca aynı hatayı veriyor

localeinfo.py:
Genişlet Daralt Kopyala
def NumberToString(n) :
    if n <= 0 :
        return "0"

return "%s" % ('.'.join([ i-3<0 and str(n)[:i] or str(n)[i-3:i] for i in range(len(str(n))%3, len(str(n))+1, 3) if i ]))

en altına ekle

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
0825 20:08:03296 ::
networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:26) <module>
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
uiTarget.py(line:19) <module>
uiTarget.py(line:602) TargetBoard

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.NameError'>:name 'self' is not defined

0825 20:08:03297 :: ============================================================================================================
0825 20:08:03297 :: Abort!!!!

0825 20:08:03297 :: filename=exception.py, name=Abort, line=33
0825 20:08:03297 :: filename=networkModule.py, name=SetSelectCharacterPhase, line=213
0825 20:08:03297 :: filename=prototype.py, name=RunApp, line=57
0825 20:08:03297 :: filename=prototype.py, name=<module>, line=61
0825 20:08:03297 :: filename=system.py, name=Run, line=163
0825 20:08:03297 :: filename=system.py, name=execfile, line=192
0825 20:08:03297 :: filename=system.py, name=RunMainScript, line=273
0825 20:08:03297 :: filename=system.py, name=<module>, line=295
0825 20:08:03297 :: filename=<string>, name=<module>, line=297

Buildleri sorunsuz bir şekilde aldım, oyun pencereside açılıyor fakat giriş yapınca karakter ekranı açılmadan atıyor. Syserrde de yukardaki hatayı veriyor yardım eder misin?

Geri