Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bunu hallettim @enes turan sayesinde ama şimdi şöyle bir sorun var
eksiksiz eklememe rağmen metinlerde veya bosslarda ? işareti kısmı çıkmıyor
syserrde vermiyor şuan
hocam bunu hallettim @enes turan sayesinde ama şimdi şöyle bir sorun var
eksiksiz eklememe rağmen metinlerde veya bosslarda ? işareti kısmı çıkmıyor
syserrde vermiyor şuan
Hocam sistemdeki buton kısmını değiştirmiştim. Sistem dosyalarında düzeltmeyi unuttum tekrar upload etmek istemediğimden öyle kaldı düzeltiyorum şimdi.
def NumberToString(n) :
if n <= 0 :
return "0"
return "%s" % ('.'.join([ i-3<0 and str(n)[:i] or str(n)[i-3:i] for i in range(len(str(n))%3, len(str(n))+1, 3) if i ]))
def NumberToString(n) :
if n <= 0 :
return "0"
return "%s" % ('.'.join([ i-3<0 and str(n)[:i] or str(n)[i-3:i] for i in range(len(str(n))%3, len(str(n))+1, 3) if i ]))
#ILK HALI
def IsIn(self):
return wndMgr.IsIn(self.hWnd)
#BU ARAYA EKLEMISTIM
def SetClickEvent(self, event):
self.clickEvent = __mem_func__(event)
def OnMouseLeftButtonDown(self):
if self.clickEvent:
self.clickEvent()
#EKLEDIĞIM HALI NOT: BENDE ZATEN SETCLICK VE ONMOUSELEFTBUTTONDOWN OLDUĞU İÇİN SADECE ISINPOSITION EKLEMIŞTIM ASLINDA ONLARIDA IF BLOĞUNUN İÇİNE KOYMAMIZ GERKEİYORMUŞ
if app.ENABLE_TARGET_INFORMATION_SYSTEM:
def IsInPosition(self):
xMouse, yMouse = wndMgr.GetMousePosition()...
#ILK HALI
def IsIn(self):
return wndMgr.IsIn(self.hWnd)
#BU ARAYA EKLEMISTIM
def SetClickEvent(self, event):
self.clickEvent = __mem_func__(event)
def OnMouseLeftButtonDown(self):
if self.clickEvent:
self.clickEvent()
#EKLEDIĞIM HALI NOT: BENDE ZATEN SETCLICK VE ONMOUSELEFTBUTTONDOWN OLDUĞU İÇİN SADECE ISINPOSITION EKLEMIŞTIM ASLINDA ONLARIDA IF BLOĞUNUN İÇİNE KOYMAMIZ GERKEİYORMUŞ
if app.ENABLE_TARGET_INFORMATION_SYSTEM:
def IsInPosition(self):
xMouse, yMouse = wndMgr.GetMousePosition()...
Hocam sistemdeki buton kısmını değiştirmiştim. Sistem dosyalarında düzeltmeyi unuttum tekrar upload etmek istemediğimden öyle kaldı düzeltiyorum şimdi.
Merhaba Arkadaşlar uzun uzun aradım ama bu kadar detaylısını bulamadım. Bulduğum bir konu vardı o da modülleri paylaşmış bırakmış ve kaynak kodları olan server files dosyalarını koymuş. İncelemek isterseniz buraya tıklayın.
Gözüken zihin taşları sürekli değişir, aynı zamanda açıklaması da onunla birlikte değişir.
Not: Hiç bir forumdan yada konudan alıntı değildir. Osmanlı2 ve Pachi Tunganın paylaştığı server files dosyalarından bizzat kendim söktüm. Ayrıca bazı yerleri farklıdır. Uzun uğraşlar sonucu sorunsuz kurulabilecek hale getirdim. Söktükten sonra bizzat kendi filesime kurdum. Rehberi takip ettiğiniz ve düzgün eklediğiniz sürece hiç bir sorun çıkarmaz o yüzden eklemek için bana yazmayınız. Hata alırsanız konu altından bildirin çözeriz. İyi kullanımlar.
1 )
uitarget.py de NumberToString tanımlaması var. Aslında bildiğiniz string, daha güzel yazması için eklenmişti. Bunun tanımlamasını yapmasını dosyalarda unutmuşum bende var ama eklememişim. Str olarak değiştirdiğinizde de düzeliyordu orası ama yinede tanımlamasını yapalım güzel görünsün.
localeinfo.py:
def NumberToString(n) :
if n <= 0 :
return "0"
2 )
Beceri kitapları gibi, tüm kitapların görünmeme sorununu aşağıdaki adımları uygulayarak çözebilrsiniz. Not: Beceri kitapları skillerin isimlerine göre gösterilmez sadece beceri kitabı yazar. Onun için ayrıca değişiklikler yapmanız gerekli.
Merhaba arkadaşlar bu güncellememizde ekli olmayan metin taşlarında gösterilen taşlarla ilgilidir. Bu güncellemeyle birlikte sadece belirlediğiniz moblarda, metin taşlarında görünücektir. Eğer bunu uygulamassanız sorun olmaz, ancak bilmelisinizki tüm metin taşlarında görünücektir. Drop düşmese bile.
Gelelim güncelleme'ye :
server srcde char.cpp içerisinde:
char.cpp:
if (IsStone())
{
DetermineDropMetinStone();
}
Böyle bir kod var. Bu kodun açıklaması, eğer metin taşı ise DetermineDropMetinStone fonksiyonunu çağır demek.
Bu fonksiyonu yorum satırına aldığında tüm metinlerdeki taşları kaldırır. /usr/game/share/locale/turkey içerisindeki mob_drop_item.txtye eklediğinde de sırayla üst üste gösterir. Kodlar ona ayarlı çünkü.
Yani yapman gereken şu:
Burayı sil yada yorum satırına al.
char.cpp:
// if (IsStone())
// {
//DetermineDropMetinStone();
// }
Bu şekilde tüm taşları eklediğinizde, eklenen mobda görünecektir.
8002 - Dövüş Metni kodlu mob için yaptım. Sen istediğine ekleyebilirsin. Ayrıca sadece metin taşlarında değil istediğin moba ekleyebilirsin.
Böylece tüm metinlerde değilde mob_drop_item içerisindeki mob koduyla eklediklerinde görünür. 1 den fazla taş eklediğinde uitarget.py içerisinde sıralama olduğu için taşların fotosu sırayla değişir.