- Ticaret Puanı
- 6
1-2 ufak video ses ayarından sonra tekrardan yükledim en son
1-2 ufak video ses ayarından sonra tekrardan yükledim en son
Kuramayan kişiler için sadece oyuna giriş için kurulum videosu. Diğer tarafları daha zahmetli olduğu için video çekme girişiminde bulunmadım ne yazık ki.
Mariadb kurarken girdiğim şifreler 1234
Paylaşmış olduğum windows-server klasörünü kullanın. Bu klasördeki .bat uzantılı dosyalar düzenlenmiştir. (Svarog'a teşekkürler)
go googleCan you explain where they get Maria's setup to install on Windows. Can someone provide a link
Kuramayan kişiler için sadece oyuna giriş için kurulum videosu. Diğer tarafları daha zahmetli olduğu için video çekme girişiminde bulunmadım ne yazık ki.
Mariadb kurarken girdiğim şifreler 1234
Paylaşmış olduğum windows-server klasörünü kullanın. Bu klasördeki .bat uzantılı dosyalar düzenlenmiştir. (Svarog'a teşekkürler)
doğru yaptığına emin misin? böyle bir sorun olmaması lazım.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.diğerlerini açıyorda auth açmıyor neden
herhangi bir syserr var mı?Kurulumu yaptım her şey tamam fakat login ekranında pini girdikten bir süre sonra tekrar login ekranına atıyor. Syserr dosyalarında hata çıktısı da yok. Diğer windows filesleri kurduğumda sorun olmuyor ancak bunda takıldım. Sebebi ne olabilir acaba?
Hayır, tüm syserrler boş durumda. Pini girdikten bir süre sonra bekletip girecekmiş gibi olup tekrardan ana giriş ekranına atıyor. Bir türlü anlamadım sorunu.herhangi bir syserr var mı?
kendine ana ekrandan hesap oluşturup mu deniyorsun hazır hesaplara mı giriyorsun?Hayır, tüm syserrler boş durumda. Pini girdikten bir süre sonra bekletip girecekmiş gibi olup tekrardan ana giriş ekranına atıyor. Bir türlü anlamadım sorunu.
Auth ve master çıktılarının ss'si ekte, diğerlerinde zaten bir çıktı yok.
17143 eklentisini görüntüle17142 eklentisini görüntüle
Her iki yolu da denedim durum değişmedi. Hesap oluşturma başarılı, hesabı dbde oluşturuyor. Ancak aynı şekilde ana ekrana atma sorunu var.kendine ana ekrandan hesap oluşturup mu deniyorsun hazır hesaplara mı giriyorsun?
hiç yaşamadım valla bilmiyorum. mariadb ile giriş sağlıyorsun değil mi mysql felan değil ondandır belki. bir şey diyemeyeceğim. videodaki gibi kurulum yapıldığında sorunsuz çalışması lazımHer iki yolu da denedim durum değişmedi. Hesap oluşturma başarılı, hesabı dbde oluşturuyor. Ancak aynı şekilde ana ekrana atma sorunu var.
MariaDB ile kurulum yapıyorum evet, diğer paylaştığın Windows fileslerinde de aynı şekilde kuruyorum sorun olmuyor.hiç yaşamadım valla bilmiyorum. mariadb ile giriş sağlıyorsun değil mi mysql felan değil ondandır belki. bir şey diyemeyeceğim. videodaki gibi kurulum yapıldığında sorunsuz çalışması lazım
valla inan bende bilmiyorum.MariaDB ile kurulum yapıyorum evet, diğer paylaştığın Windows fileslerinde de aynı şekilde kuruyorum sorun olmuyor.
I didn't show it in the video because it took a long time. You can create and build projects using cmake. I will not make a video on that subject.how to compile
thanks anyways!I didn't show it in the video because it took a long time. You can create and build projects using cmake. I will not make a video on that subject.
you're welcomethanks anyways!