Server Files Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 105
  • Gösterim Gösterim 7K
1-2 ufak video ses ayarından sonra tekrardan yükledim en son :D

Kuramayan kişiler için sadece oyuna giriş için kurulum videosu. Diğer tarafları daha zahmetli olduğu için video çekme girişiminde bulunmadım ne yazık ki.

Mariadb kurarken girdiğim şifreler 1234

Paylaşmış olduğum windows-server klasörünü kullanın. Bu klasördeki .bat uzantılı dosyalar düzenlenmiştir. (Svarog'a teşekkürler)

Paylaşım için teşekkür ederim

Can you explain where they get Maria's setup to install on Windows. Can someone provide a link

ApnpKKH.png

Kuramayan kişiler için sadece oyuna giriş için kurulum videosu. Diğer tarafları daha zahmetli olduğu için video çekme girişiminde bulunmadım ne yazık ki.

Mariadb kurarken girdiğim şifreler 1234

Paylaşmış olduğum windows-server klasörünü kullanın. Bu klasördeki .bat uzantılı dosyalar düzenlenmiştir. (Svarog'a teşekkürler)

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
diğerlerini açıyorda auth açmıyor neden

Kurulumu yaptım her şey tamam fakat login ekranında pini girdikten bir süre sonra tekrar login ekranına atıyor. Syserr dosyalarında hata çıktısı da yok. Diğer windows filesleri kurduğumda sorun olmuyor ancak bunda takıldım. Sebebi ne olabilir acaba?

Kurulumu yaptım her şey tamam fakat login ekranında pini girdikten bir süre sonra tekrar login ekranına atıyor. Syserr dosyalarında hata çıktısı da yok. Diğer windows filesleri kurduğumda sorun olmuyor ancak bunda takıldım. Sebebi ne olabilir acaba?
herhangi bir syserr var mı?

Her iki yolu da denedim durum değişmedi. Hesap oluşturma başarılı, hesabı dbde oluşturuyor. Ancak aynı şekilde ana ekrana atma sorunu var.
hiç yaşamadım valla bilmiyorum. mariadb ile giriş sağlıyorsun değil mi mysql felan değil ondandır belki. bir şey diyemeyeceğim. videodaki gibi kurulum yapıldığında sorunsuz çalışması lazım

hiç yaşamadım valla bilmiyorum. mariadb ile giriş sağlıyorsun değil mi mysql felan değil ondandır belki. bir şey diyemeyeceğim. videodaki gibi kurulum yapıldığında sorunsuz çalışması lazım
MariaDB ile kurulum yapıyorum evet, diğer paylaştığın Windows fileslerinde de aynı şekilde kuruyorum sorun olmuyor.

Geri