Yardım 4 Envanter Sistemi Sonrası Giyilen İtem Görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan dorje
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 143
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

dorje

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Metin2 4 Envanter Sistemi Sorunları Fixlenmiş bu konudaki işlemleri sağladım daha önce açılan konulara da baktım fakat ben doğru eklemişim böyle bir durum ile karşı karşıyayım önerileriniz nelerdir. 4.envanterde en alttaki 2 slota item konunca da görünmüyor. Altyapı: Mainline

Son düzenleme:

Dosya Eklentileri

• 0121_214315.webp
    0121_214315.webp
    13,4 KB · Gösterim: 16
@algia Locale ve root içerisinde uiscript mevcut bende hocam ikisinde de değişiklikleri verildiği gibi sağladım karakterin giydiği itemler görünmüyor. Birde son yani 4. envanter kısmındaki en alt 2 slota koyduğunuz itemler görünmüyor böyle bir sorun mevcut.

Navicat İtem tablosunu sıfırla reboot at öyle dene bazen eski itemlerden dolayı buga giriyor

Slotların width ve heightlerine dikkatli bak anladığım kadarıyla dediğin muhabbette son iki slot satırına item konulmuyor. 4. Envanter kısmını invantorywindow.py içerisine ayrı bile childiren içinde eklediysen o da problem yaratabiliyor. yani böyle bir sorun envanter kısmında ilkdefa görüyorum ama farklı pencerelerde width ve height uyumsuzluğu yüzünden bazı kısımları görmemezlik yapabiliyor. Bu da ondan kaynaklı olabilir.

Geri