Yardım 4 Envanter Sistemi Sonrası Giyilen İtem Görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan dorje
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 32
  • Gösterim Gösterim 233
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

dorje

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Metin2 4 Envanter Sistemi Sorunları Fixlenmiş bu konudaki işlemleri sağladım daha önce açılan konulara da baktım fakat ben doğru eklemişim böyle bir durum ile karşı karşıyayım önerileriniz nelerdir. 4.envanterde en alttaki 2 slota item konunca da görünmüyor. Altyapı: Mainline

Son düzenleme:
@Black Jap Release modda derlemeye çalışıyorum hocam. Debug modda kalmış fakat derleme sonunda aşağıdaki gibi bir hata aldım o yüzden tekrar derlemeye çalışıyorum. Sonucu test edemedim.

Ekran görüntüsü 2025-01-22 195831.webp

Derlemede sürekli bu hatayı alıyorum debug modda derlediğimde sorun yog debug exe veriyor release de derlediğimde bu hatayı veriyor sürekli.

Son düzenleme:
@Black Jap Release modda derlemeye çalışıyorum hocam. Debug modda kalmış fakat derleme sonunda aşağıdaki gibi bir hata aldım o yüzden tekrar derlemeye çalışıyorum. Sonucu test edemedim.

21384 eklentisini görüntüle

Derlemede sürekli bu hatayı alıyorum debug modda derlediğimde sorun yog debug exe veriyor release de derlediğimde bu hatayı veriyor sürekli.
Libjpeg kütüphanesini kendi Visual Studio versiyonunda yeniden derlemen gerekiyor.

@nebisenol versiyonunu nereden tespit edebilirim hocam. Sanırım hangi versiyon ise o versiyonda vs indirip sadece o dosyayı onunla derlemem gerekiyor. Bunun için versiyon bilgisini nasıl tespit edebilirim.

@nebisenol versiyonunu nereden tespit edebilirim hocam. Sanırım hangi versiyon ise o versiyonda vs indirip sadece o dosyayı onunla derlemem gerekiyor. Bunun için versiyon bilgisini nasıl tespit edebilirim.
Libjpeg 9f sürümü. Zaten lib adında yazıyor.

hocam sen forumdaki hangi filesi kullanıyorsun ? Muhtemelen nebisenol arkadasımızın paylaştığı files kullanıyorsun arkadaşımızın paylaştığı client source builde hazır zaten 4 envanter ekleyip bu hataları alman mumkun değil eksik dosyaların olabilir

@Black Jap hocam bire bir aynısını uyguladım yaptıklarınızın yine görselde attığım hatayı alıyorum. Çok tuhaf sizde sorunsuz olan işlem sıfırdan rardan çıkarmama rağmen bende bu hatayı veriyor.

Geri