Çözüldü 4 Envanter Sistemi Sonrası Giyilen İtem Görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan dorje
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 35
  • Gösterim Gösterim 421
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

dorje

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Metin2 4 Envanter Sistemi Sorunları Fixlenmiş bu konudaki işlemleri sağladım daha önce açılan konulara da baktım fakat ben doğru eklemişim böyle bir durum ile karşı karşıyayım önerileriniz nelerdir. 4.envanterde en alttaki 2 slota item konunca da görünmüyor. Altyapı: Mainline

Son düzenleme:
Çözüm
Güncel Çözüm Dosyaları >
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

>
indirdikten sonra aşağıdaki yönergeleri uyguladım ancak bir sorun mevcut
How to upgrade Libjpeg >

libjpeg-9f kısmında standart olarak Release gelmekte manuel olarak debug eklediğimizde hata veriyor ARM64>win32 alamıyoruz
libjpeg-9d sorunsuz bir şekilde yapılandırma yöneticisi kısmından manuel debug-win32 eklendi mevcut
libjpeg-9d - 9f winMerge yöntemiyle jpeg.vcxproj dosyasını güncelledim debug modda 9f başarıyla build aldım ve mevcut dosyalar bu şekilde
1737583508298.webp

1737583530803.webp

Kaptanyosun u10 kullanan arkadaşlar bu hatayı alacaktır
1737583778962.webp

güncel libjpeg9f...
@algia Locale ve root içerisinde uiscript mevcut bende hocam ikisinde de değişiklikleri verildiği gibi sağladım karakterin giydiği itemler görünmüyor. Birde son yani 4. envanter kısmındaki en alt 2 slota koyduğunuz itemler görünmüyor böyle bir sorun mevcut.

Navicat İtem tablosunu sıfırla reboot at öyle dene bazen eski itemlerden dolayı buga giriyor

Slotların width ve heightlerine dikkatli bak anladığım kadarıyla dediğin muhabbette son iki slot satırına item konulmuyor. 4. Envanter kısmını invantorywindow.py içerisine ayrı bile childiren içinde eklediysen o da problem yaratabiliyor. yani böyle bir sorun envanter kısmında ilkdefa görüyorum ama farklı pencerelerde width ve height uyumsuzluğu yüzünden bazı kısımları görmemezlik yapabiliyor. Bu da ondan kaynaklı olabilir.

@MCB @MEKA Az evvel tüm işlemleri sıfırdan sağladım. Source ve client build ettim adımları harfiyen uyguladım fakat sonuç aynı.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri