aslında server açmak isterdim oynamak oynatmak eskiden yaptığım şeylerdi ama artık filesi alsan bile reklamı cart curt dev desteği buglar vs çok ama çok streesli ve yorucu be zaten zar zor para kazanıyoruz malum tr serveri de bi hayli zorSorunsuz 2024 güncel hali 10k gel vatandaş gel dc beviswork
Başarılııı sadece iconlar ve isimler değişcek onuda hallederim artık bir şekilde teşekkürlerrrLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Localde çalıştırdım client buildi vs. halletim de satın aldıgım serverde çalıştıramadım çalıştırabilen var mıAlıntılarda özel içerikler gözükmez.
hata fln var mıLocalde çalıştırdım client buildi vs. halletim de satın aldıgım serverde çalıştıramadım çalıştırabilen var mı
Yok kardomhata fln var mı
Lisanslar vardı onları kaldırdın mıYok kardom
Nerede lisans var kardom gamesrc kısmında pek inceleyemedim client tarafını çözmeye ugraşıyodumLisanslar vardı onları kaldırdın mı
Hatırlamıyorum files'ı kullanıcaksan detaylı bir inceleme yap MEZU veya MEZUHOST ile arama yap tüm dosyalardaNerede lisans var kardom gamesrc kısmında pek inceleyemedim client tarafını çözmeye ugraşıyodum
freebsd 11.3 mysql 5.5game src build alan varmı hangi bsd kullnmak gerekiyor ?
freebsd 11.3 mysql 5.5
gcc49 yüklü değil21192 eklentisini görüntüle
böyle bir hata alıyorum
Rica etsem kullandıgın bsd link atarmısıngcc49 yüklü değil
bende 11.3 kullanıyorum gcc49 yok bende de atmam hiç bir şeyi değiştirmicek yaniRica etsem kullandıgın bsd link atarmısın
Nasıl build aldın ozaman ?bende 11.3 kullanıyorum gcc49 yok bende de atmam hiç bir şeyi değiştirmicek yani
server buildi almadım kiNasıl build aldın ozaman ?